Te koop - Oeverpad 261, Amsterdam

1068 PJ, Amsterdam 

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Heerlijk ruim en licht 4-kamer appartement van maar liefst 90 m2 op de derde woonlaag van een modern wooncomplex. Dit appartement biedt een grote woonkamer met een half open keuken, drie goed bemeten slaapkamers, een ruime badkamer, een interne berging en het geheel wordt afgemaakt met een balkon op het zonnige zuidoosten. De woning is gelegen nabij Sloterpark en Sloterplas.

Indeling
Begane grond:
Entreehal met brievenbussen, bellentableau en video-intercomsysteem, liftinstallatie en trapportaal.

Vierde verdieping:
Ruime entreehal met meterkast, badkamer, toiletruimte, bergruimte met aansluitpunten voor wasmachine en droger, woonkamer, balkon op het zuidoosten, half dichte keuken, twee slaapkamers aan de voorzijde en één slaapkamer aan de achterzijde.

Omgeving
De locatie is zeker ideaal te noemen! Op het Osdorpplein vind je een compleet winkelaanbod op loopafstand. Voor de liefhebber is het theater “De Meervaart” ook op loopafstand bereikbaar. Verder heb je alle mogelijkheden voor recreatie, de Sloterplas en het Sloterpark lenen zich uitstekend voor alle vormen van watersport, joggen, fietsen etc. Daarnaast bevindt zich op loopafstand het sportcentrum Sloterparkbad. Ook het openbaar vervoer richting Schiphol en Amsterdam-Centraal is eenvoudig te bereiken. De uitvalswegen A10/A9/A4 vind je binnen enkele minuten. Kortom een ideale locatie om je te vestigen!

Erfpacht:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot 31 augustus 2048 en de canon is afgekocht.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1998
– Woonoppervlakte 90 m2
– Modern complex voorzien van liften en automatische deuren
– Gratis parkeren voor de deur
– VvE wordt professioneel beheerd
– Badkamer vernieuwd in 2017
– Erfpachtcanon afgekocht tot 31 augustus 2048
– Servicekosten ca. € 117,37 per maand
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Foto's

Locatie

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Taxatie

Bezichtiging aanvragen voor Oeverpad 261, Amsterdam