Te koop - Onderlangs 50B, Amsterdam

1097 ZM, Amsterdam 

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

Unieke kans om in een prachtig 2-kamer appartement met een eigen voor- én achtertuin in Amsterdam-Oost te wonen!

Deze goed onderhouden benedenwoning ligt in het charmante Betondorp. Voor de deur ligt een groen park met iets verderop het bekende Johan Cruijff sportveld. De woning beschikt over een grote, zonnige voor- en achtertuin en heeft een tot 2062 afgekochte erfpacht (overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd) en een externe berging (ca. 5m2).

Omgeving:

De woning ligt in stadsdeel Watergraafsmeer (Amsterdam-Oost). De buurt kenmerkt zich door veel groen, rustige straten en unieke architectuur. Net buiten Betondorp bevinden zich verschillende sportvoorzieningen voor tennis, hockey, voetbal en natuurlijk de Jaap Edenbaan om te schaatsen. Met de fiets ben je binnen 5-10 minuten zo in de bruisende stad, het Christaan Huygensplein, winkelcentrum Oostpoort en de Indische buurt.

Bereikbaarheid:

De bereikbaarheid is zowel voor eigen vervoer als openbaar vervoer uitstekend. Binnen het stadsdeelbevinden zich 3 NS stations en verschillende tram- en buslijnen. Je bent zo in het centrum van Amsterdam met de fiets, tram of bus en je rijdt in enkele minuten de A-1 en A-10 op. Er is geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning (2 vergunningen mogelijk) en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:

Met aan de linkerzijde de ruime voortuin, kom je via de voordeur in de hal naar de woonkamer met vrij uitzicht op een parkje vol bomen en groen. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de goed onderhouden badkamer met douche, toilet en wastafel. Via de woonkamer kom je in de slaapkamer aan de achterzijde van de woning, waar je uitzicht hebt op de sfeervolle achtertuin. De keuken is tevens te bereiken via de woonkamer en is van alle gemakken voorzien. De grote zonnige achtertuin (met achterom) is gelegen op het noordwesten. In de zomer trekt de zon door de tuin, waardoor je gedurende de hele dag op verschillende plekken zon hebt. Door de poort in de achtertuin kom je bij de externe berging van ca. 5m2 vol handige stellingkasten.

Bijzonderheden:

* Woonoppervlakte ca. 44 m², (bruto woonoppervlakte ca. 50 m2, meetrapport aanwezig)
* Erfpacht afgekocht tot 2062, (overstap naar eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd onder de gunstige voorwaarden)
* Ruime voor- en achtertuin vol zon (achtertuin is ca. 68m², voortuin ca. 22m²)
* Actieve, gezonde en professionele VvE, bijdrage € 80,66 per maand, met een meerjarenplan voor verduurzaming
* Slechts enkele minuten fietsen van hippe cafés en restaurants
* Gelegen nabij verschillende sportvelden en Park Frankendael
* Perfecte bereikbaarheid voor openbaar vervoer en auto (A1, A10)
* Twee parkeervergunningen aan te vragen zonder wachttijd
* Externe berging van ca. 5m2
* Energielabel C, geldig tot 21 december 2030
* Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Foto's

Locatie

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Taxatie

Bezichtiging aanvragen voor Onderlangs 50B, Amsterdam