Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Osdorpplein 213, Amsterdam

Osdorpplein 213

1068 SW, Amsterdam 

€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

Licht en ruim opgezet appartement van 99 m2 met een royaal balkon en werkelijk een fenomenaal uitzicht! (van het museumplein, Utrecht, Rotterdam tot de duinen van Zandvoort).

Dit goed onderhouden en praktisch ingedeeld 3 kamer appartement is gelegen op de zestiende verdieping van het in 1998 gebouwde complex ‘Mirador’. Het prachtige complex heeft een gezichtsbepalend beeld in Osdorp en is gelegen aan de mooie Sloterplas en het Sloterpark.

Het complex beschikt over een royaal afgesloten entree met intercomsysteem, inpandige gemeenschappelijke fietsen- en motor/scooterberging, foyer met 2 liften, een parkeergarage waar u een parkeerplek kunt huren en individuele bergingen op de 1e en 2e verdieping. Het complex wordt daarnaast professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Middels de lift bereik je de zestiende verdieping waar de centrale hal toegang geeft tot het appartement.

Je komt binnen in de hal van waaruit er toegang is tot het separate toilet, de inpandige berging met individuele CV opstelling, de badkamer welke is voorzien van een ruime douchecabine, een wastafel en wasmachine aansluiting, de ruime slaapkamer en als laatste de grote lichte woonkamer en eetkamer met half open keuken. De woonkamer is voorzien van een grote raampartij met veel lichtinval aan de zuidzijde van het gebouw. Vanuit de woonkamer bereik je het op het zuiden gesitueerde ruime balkon, met een panoramisch uitzicht op onder andere het recreatiegebied Sloterpark en de Sloterplas. Het geheel wordt compleet gemaakt door een op de 2e verdieping van het complex gelegen berging.

Voor een verdere indruk van het appartement kun je de bijgesloten plattegrond bekijken.
Let op: er is een plattegrond toegevoegd met een fictieve situatie waarin 3 slaapkamers zijn gecreëerd.

Bouw:
Het complex is in 1998 gebouwd. Het skelet (vloeren en wanden) is van beton. De metselwerk gevels zijn uitgevoerd als geïsoleerde spouwmuren. Het gebouw heeft een plat dak, afgewerkt met bitumineuze dakbedekking. De kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing. In het gebouw is een intercomsysteem (met video) aanwezig.

Ligging:
Het complex ligt aan de oever van de Sloterplas en direct naast theater De Meervaart en winkelcentrum Osdorpplein, waar men alle grote en bekende winkels treft. Ook scholen en de bibliotheek (OBA) zijn in de naaste omgeving gesitueerd. Op loopafstand vind je openbaar vervoer met directe verbindingen naar belangrijke locaties zoals Kinkerstraat, de Dam, Centraal Station en Schiphol (Westtangent). Binnen 5 autominuten zit je op de A4, A9 of A10 en binnen 15 autominuten op Schiphol.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex is gelegen op grond van de Gemeente Amsterdam, welke in eeuwigdurende erfpacht is uitgegeven. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, is voor het lopende tijdvak afgekocht. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen voor eeuwigdurend erfpacht 2016. Het huidige tijdvak loopt tot 15 juni 2046. Daarna bedraagt de erfpacht € 164,85 per jaar. Vanaf nu ieder jaar gecorrigeerd met inflatie.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een financieel gezonde en zeer actieve Vereniging van Eigenaren. Per maand betaalt de eigenaar van dit appartement € 189,18 aan de VvE, voor o.a. toekomstig onderhoud, de opstalverzekering, schoonhouden van portieken en algemene ruimtes en een glasverzekering.

Parkeren:
Er is een mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de naastgelegen parkeergarage. Vanuit het complex is deze parkeergarage op de 3e etage direct bereikbaar via de inpandige lift. Daarnaast is het mogelijk om een parkeervergunning (maximaal twee per adres) aan te vragen voor de openbare weg en zijn er in de directe omgeving nog gratis parkeermogelijkheden (op circa 100m loopafstand).

Bijzonderheden:
– 16e verdieping, weids vrij uitzicht!
– Grote woonkamer met veel lichtinval
– Bouwjaar 1998
– Woonoppervlakte 99 m2
– Servicekosten bedragen € 189,18 per maand
– Erfpacht afgekocht tot 15 juni 2046
– Volledig geïsoleerd
– Oplevering in overleg
– Plattegrond met 3 slaapkamer betreft een fictieve situatie ter indicatie van de mogelijkheden

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Taxatie

Bezichtiging aanvragen voor Osdorpplein 213, Amsterdam