Te koop - Radarweg 290, Amsterdam

1043 NV, Amsterdam 

€ 1.213.198,- v.o.n.

Omschrijving

Nog dit jaar kun je wonen in een nieuwbouwappartement op een bruisende locatie in Amsterdam West, Sloterdijk. Op zoek naar ‘the new standard’ of ‘the new exclusive’? Dat vind je terug in deze maisonnette met twee woonlagen in een woontoren. Deze bijzondere maisonnette van 201 vierkante meter is gelegen op het Noordwesten op de zesde woonlaag van VERTICAL East. Met een royale living, buitenruimte van 20m², drie slaapkamers en een werkruimte is dit voor Amsterdamse begrippen een unieke woning. Je hebt zelfs twee parkeerplekken tot je beschikking!

INDELING APPARTEMENT
Via de entree van het gebouw kom je binnen in een centrale hal waar je via de trap of lift de vierde verdieping kunt bereiken. Je betreedt de woning via de gemeenschappelijke hal en komt binnen in de eigen ruime entreehal. In de entreehal bevindt zich de meterkast en het separate toilet. Via de gang heb je tevens toegang tot de badkamer met bad, woonkeuken en een van de drie slaapkamers. De woonkeuken op de begaande grond is ca. 26m2. Vanuit de woonkeuken bereik je de hal die toegang geeft tot de andere twee slaapkamers, een werkkamer en de tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Het bijzondere aan de woonkeuken is het overdekte terras en de grote ramen! In de avond nog even genieten van een wijntje en een mooi uitzicht op het oosten? Dan is het balkon van ca. 10m2 de ideale plek om van de avondzon te genieten.

EERSTE VERDIEPING
De witte lichte trap geeft rust in huis. Via de trap bereik je direct de ruime woonkamer met dakterras (ca 10m2) op het Zuidoosten. Deze woonkamer biedt volop mogelijkheden voor een luxe en stijlvolle inrichting!

DUURZAAMHEID
Dit appartement wordt volgens de huidige normen (voorlopig) energielabel A toegekend. Het gebouw gebruikt de zon en slaat warmte en koude op in de grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Op iedere verdieping zijn ‘plantenbakken’ geïntegreerd in de constructie met verschillende breedtes en dieptes en met een grote diversiteit aan plantensoorten waar leven op af komt. Je krijgt daardoor echt het gevoel dat je een tuin voor je deur hebt. Een tuin op hoogte draagt niet alleen bij aan een aangenaam uitzicht, maar ook aan de biodiversiteit en klimaatadaptiviteit van het gebouw. Zo brengen we de natuur naar de stad!

KENMERKEN
– Nieuwbouw zonder wachttijd. Oplevering nog dit jaar! Prognose is november/december 2022
– Appartement op de 4e en 5e verdieping
– 201m2 woonoppervlakte
– Woonkamer van ca. 70 m2
– 3 Slaapkamers
– 2 Badkamers voorzien van tegelwerk en sanitair
– Buitenruimte van 20m2
– Casco keuken en dus helemaal in te richten naar jouw smaak
– Warmte- en Koude Opslag(WKO)- installatie
– Maisonnette voor €1.213.198,- v.o.n. op basis van jaarlijkse indexcanon
– Maisonnette voor €1.260.000,- v.o.n. inclusief eeuwigdurende afgekochte erfpacht
– Twee parkeerplaatsen €56.612,- v.o.n. op basis van jaarlijkse indexcanon (verplichte afname parkeerplaats)
– €60.0000 v.o.n. inclusief eeuwigdurende afgekochte erfpacht (verplichte afname parkeerplaats)

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Taxatie

Bezichtiging aanvragen voor Radarweg 290, Amsterdam

Op zaterdag 1 oktober is er eindelijk weer een NVM Open Huizen Dag! Op deze dag kan je geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen bezichtigen.