Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Radarweg 290, Amsterdam

1043 NV, Amsterdam 

€ 1.213.198,- v.o.n.

Omschrijving

Dit jaar nog verhuizen?
Deze unieke Maisonnette woning gelegen op de 4e en 5e verdieping van het nieuwbouwproject VERTICAL in Amsterdam Sloterdijk is binnenkort beschikbaar. Sloterdijk veranderd in een rap tempo van business district naar een diverse wijk met woningen, innovatieve en creatieve bedrijven, horeca en andere voorzieningen. Deze geweldige plek heeft het openbaar vervoer op loopafstand, De ring A10 naast de deur en is op fietsafstand van de binnenstad van Amsterdam.

VERTICAL biedt woningen die uniek zijn voor Amsterdam;
Een luxe hoekhuis met twee woonlagen in een woontoren gelegen op het noordoosten welke nog naar eigen smaak is in te richten.

Indeling:
Vierde verdieping:
Bij binnenkomst bevind je je in de hal/entree met separaat toilet en toegang tot badkamer één, daarnaast een berging welke over voldoende berg-/wasruimte beschikt. Verder zijn er op deze verdieping drie slaapkamers en nog een mooie werkkamer.

De keuken ligt centraal gelegen in het appartement en biedt mogelijkheid tot een luxe ”leefkeuken” waar je een kookeiland kunt plaatsen. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon van ca. 7m2 welke ook vanuit de werkkamer te bereiken is. De woonkamer en keuken zijn gescheiden, een rechte open trap biedt toegang tot de verdieping waar een woongedeelte te vinden is.

Vijfde verdieping:
De vijfde verdieping is een royale ruimte die nog volledig in te delen is, je kunt in deze ruimte een heerlijke zitplek creëren en er is de mogelijkheid om een mooie kastenwand te plaatsen. Kortom genoeg ruimte!

Vanuit de woonkamer is de tweede buitenruimte te bereiken. Wat deze maisonnette zo uniek maakt? Deze buitenruimte, je loopt namelijk zo het dakterras op omringt door groen. Vanaf de vijfde verdieping is ook de toegang tot de Shared Living.

Kenmerken:
– De woning beschikt over ca. 202m2.
– Koopsom: € 1.213.198,- v.o.n. op basis van erfpacht jaarlijkse indexcanon
– 2 parkeerplaatsen € 56.612,- op basis van jaarlijkse indexcanon (verplichte afname)
– Gelegen op vierde en vijfde verdieping
– 3 slaapkamers
– Werkruimte
– Maar liefst 2 buitenruimtes! Balkon gelegen op het noordoosten
– 2 badkamers voorzien van een inloopdouche, toilet, bad(badkamer1), wastafel en tegelwerk, separaat toilet
– Mogelijkheid tot afkopen erfpacht eeuwigdurend?
* € 1.260.000,- v.o.n. INCLUSIEF EEUWIGDURENDE AFGEKOCHTE ERFPACHT
* € 60.000,- v.o.n. INCLUSIEF EEUWIGDURENDE AFGEKOCHTE ERFPACHT (verplichte afname 2 parkeerplaatsen)
– Volgens de huidige normen (voorlopig) energielabel A toegekend.
– Prognose oplevering 3e/4e kwartaal 2022.

SHARED LIVING
Deze ‘shared living’ is een ruimte met faciliteiten voor alle bewoners van VERTICAL een gemeenschappelijk programma in eigendom van de VVE. Het omvat een huiskamer met keuken, een yogaruimte/gym, logeerkamers, en is omgeven door een fraai daklandschap met gemeenschappelijk dakterras. Iets te vieren? Koken voor een groot gezelschap? Een bijeenkomst organiseren? Vrienden te logeren uit het buitenland? De shared living biedt mogelijkheid om hier invulling aan te geven.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Foto's

Locatie

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Radarweg 290, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.