Te koop - Radarweg 302, Amsterdam

1043 NV, Amsterdam 

€ 761.215,- v.o.n.

Omschrijving

Nog dit jaar kun je wonen in een nieuwbouwappartement op een bruisende locatie in Amsterdam West, Sloterdijk. Op zoek naar ‘the new standard’ of ‘the new exclusive’? Dat vind je terug in deze maisonnette met twee woonlagen in een woontoren. Deze bijzondere maisonnette van 127 vierkante meter is gelegen op het Noordwesten op de zesde woonlaag van VERTICAL East. Met een royale living van ca. 70m2, de prachtige tweelaagse raampartij met vide, twee slaapkamers én een badkamer met bad is dit voor Amsterdamse begrippen een unieke woning.

INDELING APPARTEMENT
Via de entree van het gebouw kom je binnen in een centrale hal waar je via de trap of lift de zesde verdieping kunt bereiken. Je betreedt de woning via de gemeenschappelijke hal en komt binnen in de eigen ruime entreehal. In de en7treehal bevindt zich de meterkast en het separate toilet. Ook is er voldoende ruimte voor een gaderobe. De woonkamer is maar liefst ca. 70 m2 en heeft prachtige tweelaagse raampartij, waardoor lichtinval uniek is! De woning wordt voorzien van vloerverwarming en -koeling. De woonkamer en eetkeuken zijn middels een fraaie vide met elkaar verbonden. De keuken wordt casco opgeleverd en is dus helemaal in te richten naar je eigen smaak! In de avond nog even genieten van een wijntje? Dan is het balkon van ca. 10m2 de ideale plek om van de avondzon te genieten.

EERSTE VERDIEPING
De witte lichte trap geeft rust in huis. Door de vide heb je op de eerste verdieping een prachtig uitzicht over Amsterdam Sloterdijk. De ruime overloop is daarom de perfecte plek om een studie- en/of werkruimte te creëren. De overloop geeft toegang tot de badkamer, twee slaapkamers (ca. 19 m2 en 6,5 m2) en een berging. De badkamer is voorzien van een aparte inloopdouche, bad en wastafel.

DUURZAAMHEID
Dit appartement wordt volgens de huidige normen (voorlopig) energielabel A toegekend. Het gebouw gebruikt de zon en slaat warmte en koude op in de grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Op iedere verdieping zijn ‘plantenbakken’ geïntegreerd in de constructie met verschillende breedtes en dieptes en met een grote diversiteit aan plantensoorten waar leven op af komt. Je krijgt daardoor echt het gevoel dat je een tuin voor je deur hebt. Een tuin op hoogte draagt niet alleen bij aan een aangenaam uitzicht, maar ook aan de biodiversiteit en klimaatadaptiviteit van het gebouw. Zo brengen we de natuur naar de stad!

KENMERKEN
– Nieuwbouw zonder wachttijd. Oplevering nog dit jaar! Prognose is november/december 2022
– Appartement op de 6e verdieping
– Woonoppervlakte 127 m2
– Woonkamer en woonkeuken van 70 m2
– 2 Slaapkamers van circa 19 m2 en 6,5 m2
– Balkon (10 m2) gelegen op het Noordwesten
– 2 Slaapkamers
– 1 Badkamer voorzien van een inloopdouche, bad, wastafel en tegelwerk, daarnaast 1 apart toilet
– Casco keuken en dus helemaal in te richten naar jouw smaak
– Warmte- en Koude Opslag(WKO)- installatie
– Appartement € 761.215,- v.o.n. op basis van jaarlijkse indexcanon
– Appartement € 799.500,- v.o.n. inclusief eeuwigdurende afgekochte erfpacht
– Parkeerplaats € 38.306,- v.o.n. op basis van jaarlijkse indexcanon (verplichte afname parkeerplaats)
– Parkeerplaats € 40.000,- v.o.n. inclusief eeuwigdurende afgekochte erfpacht (verplichte afname parkeerplaats)

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Taxatie

Bezichtiging aanvragen voor Radarweg 302, Amsterdam

Op zaterdag 1 oktober is er eindelijk weer een NVM Open Huizen Dag! Op deze dag kan je geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen bezichtigen.