Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Spaarndammerstraat 95-2, Amsterdam

Spaarndammerstraat 95-2

1013 TC, Amsterdam 

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen in Amsterdam met een volledige eigendom, waarbij je geen vergoeding hoeft te betalen voor erfpacht? Let dan snel op! Gelegen in de Spaarndammerstraat, dit prachtige appartement.

De Spaarndammerstraat is vernoemd naar het dorp Spaarndam. Ondanks dat de Houthavens (ten noorden van de Spaarndammerstraat) zijn uitgebreid heeft de Spaarndammerstraat zijn volkse karakter behouden. In de afgelopen jaren hebben supermarktketens en verschillende horecagelegenheden een intrede gemaakt in deze straat. Aan gezelligheid dus geen gebrek!

Indeling:
Bij binnenkomst betreed je de hal. De hal biedt toegang tot de slaapkamer, keuken, badkamer en woonkamer. De woonkamer beschikt over een op maat gemaakte inbouwkast. Voor de raampartijen kan er op de inbouwkast gezeten worden, waardoor je heerlijk kan genieten van de gezellige straat. Aan opbergruimte dus geen gebrek! De keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een oven, vaatwasser en 4pits-gaskookplaat. Ook zit de wasmachineaansluiting in de keuken. De keuken biedt toegang tot het heerlijke zonnige balkon. Hier kan je al vanaf 14:00 uur tot aan het einde van de avond genieten van de zon. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en een op maat gemaakte kledingkast. Tot slot, beschikt de badkamer over een douche, wastafel en toilet.

Ligging:
Het appartement is gelegen aan de bruisende Spaarndammerstraat en op steenworp afstand gezellige horeca-gelegenheden. Zo ongeveer alle denkbare stadse voorzieningen zoals cafés, restaurants, openbaar vervoer, scholen en zelfs een bibliotheek zijn op loopafstand bereikbaar.
Via de Spaarndammerdijk bereikt u zeer snel de ring West (s102). Bus 22 stopt praktisch voor de deur en brengt je in 9 minuten naar Centraal en in 15 minuten naar Sloterdijk.

Westerpark en Westergasfabriek:
Met het hippe Westerpark om de hoek (300 meter) hoef je je nooit te vervelen. Je vindt er uiteenlopende faciliteiten zoals een bioscoop, diverse horecagelegenheden en als het zonnetje schijnt is er genoeg ruimte om lekker op het gras neer te strijken. De Westergasfabriek zorgt als creatieve broedplaats geregeld voor reuring in de buurt, bijvoorbeeld met evenementen als de Rollende Keukens. De altijd gezellige Jordaan en Haarlemmerdijk zijn op de fiets binnen enkele minuten te bereiken. Tot slot, is er ook verkoeling te vinden tijdens deze hete zomerdagen. Je kunt namelijk heerlijk zwemmen bij de Houthavens. De Houthavens is tevens ook een heerlijke plaats om te borrelen.

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond!!
– Servicekosten €150,-
– Woonoppervlak ca. 45m2
– Voorzien van handige inbouwkasten
– Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Taxatie

Bezichtiging aanvragen voor Spaarndammerstraat 95-2, Amsterdam