Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Amsterdam

Stadionweg 106-2

1077 ST, Amsterdam 

€ 1.125.000,- k.k.

Omschrijving

Zeer ruim 6-kamer appartement van maar liefst 189m² met eigen entree, verdeeld over de tweede- en vierde verdieping in de geliefde buurt: Amsterdam-Zuid!

Op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid is dit ruime appartement van 189m² gelegen op de tweede- en vierde verdieping, voorzien van: 5 slaapkamers, 2 badkamers en 2 balkons dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin.

Het appartement maakt onderdeel uit van het complex “MUZENHOF” op een ideale locatie: net buiten het centrum, in de Beethovenbuurt in het zeer gewilde stadsdeel Oud-Zuid, nabij o.a. het WTC, Beatrixpark en uitvalswegen. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige cafés en restaurants te vinden en tevens zijn in de buurt diverse (internationale) scholen op loopafstand gelegen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Dit appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid. Om de hoek het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat. De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School liggen in de directe omgeving.
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren betreft het gebouw Muzenhof zijnde; Cliostraat 5 tot en met 65 (oneven nummers) en Stadionweg 104 tot en met 150 (even nummers) Amsterdam. Het Muzenhof complex is aangewezen als gemeentelijk monument. De servicekosten bedragen maandelijks € 400,98,- en voorschot water en stookkosten € 165,17,-.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte: 189 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Praktisch ingedeeld met 5 slaapkamers
– Twee balkons van ca. 5m² grenzend aan de rustige siertuin
– Gemeentelijk monument
– Actieve VvE, professionele administrateur en een MJOP
– Servicekosten bedragen € 400,98 per maand, voorschot water en stookkosten € 165,17
– Erfpacht bedraagt € 1.720,37 per jaar – einde tijdvak per 15 april 2063 – AB2016 (tijdvak eeuwigdurende canon vastgezet onder de gunstige voorwaarden)
– Projectnotaris Core notariaat
– Oplevering kan spoedig

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet