Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Stadionweg 112HS, Amsterdam

Stadionweg 112HS

1077 ST, Amsterdam 

€ 1.075.000,- k.k.

Omschrijving

Zeer lichte en royale benedenwoning gelegen op een zeer centrale locatie in Amsterdam Zuid. De woning verkeerd in een goede staat en is recent deels gerenoveerd.

Op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid is deze royale benedenwoning van bijna 150m² gelegen op de begane grond en in het souterrain, met een heerlijk terras (11 m²) dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin. Het appartement maakt onderdeel uit van het complex “MUZENHOF” op een ideale locatie: net buiten het centrum, in de Beethovenbuurt in het zeer gewilde stadsdeel Oud-Zuid, nabij o.a. het WTC, Beatrixpark en uitvalswegen. In de Beethovenstraat zijn divers winkels, gezellige café’s en restaurants te vinden en tevens zijn in de buurt diverse (internationale) scholen op loopafstand gelegen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Dit object is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid. Om de hoek het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat (Marqt, Albert Heijn & Starbucks). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School liggen in de directe omgeving.
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag RAI (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk.

INDELING:
Begane grond: eigen entree, ruime hal met gastentoilet en toegang tot alle vertrekken, de ruime eet/woonkamer met semi-open keuken gelegen aan de achterzijde beschikt over diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar het terras met uitzicht op de zgn. stilte tuin van Mien Ruys. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer, de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een badkamer met douche en wastafel en de slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een ruime badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel.

Souterrain: ruime slaapkamer en een aparte badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Aan de voorzijde is ook een ruime (slaap)kamer gelegen met veel bergruimte.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren betreft het gebouw Muzenhof zijnde; Cliostraat 5 tot en met 65 (oneven nummers) en Stadionweg 104 tot en met 150 (even nummers) Amsterdam. Het Muzenhof comlex is aangewezen als gemeentelijk monument. De servicekosten bedragen maandelijks € 238,52,- en stookkosten € 218,33,- ; de VvE is in beheer bij MVGM VvE management.

BIJZONDERHEDEN:
-Woonoppervlakte: 150m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
– Praktische indeelde woning, 3 (mogelijk 4) slaapkamers en 3 badkamers;
– Privéterras van 11 m² grenzend aan de fraaie en rustige siertuin;
– Appartement is op de begane grond voorzien van een keurige houten vloer;
– Gemeentelijk monument;
– Actieve VvE, professionele administrateur en een MJOP;
– Servicekosten bedragen maandelijks circa € 238,52- en stookkosten € 218,33;
– Erfpacht bedraagt € 1.768,32 per jaar – einde tijdvak per 15 april 2063 – AB2000;
– Parkeren via vergunningenstelsel, momenteel geen wachtlijst;
– Projectnotaris Core Notariaat;
– Oplevering kan eventueel spoedig.

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Stadionweg 112HS, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.