Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Suze Groenewegplantsoen 68, Amsterdam

Suze Groenewegplantsoen 68

1067 DC, Amsterdam 

€ 350.000,- k.k.

Omschrijving

Dit ruime driekamer appartement van 92 m2 met grote tuin van ca. 90 m2 is gelegen in een goed onderhouden appartementencomplex aan het Eendrachtspark in Geuzenveld.

De erfpachtcanon is door verkoper reeds eeuwigdurend afgekocht, dus je betaalt nooit meer voor de erfpacht!

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, hal, separaat toilet, badkamer met ligbad en wastafel, ruime woonkamer met halfopen keuken grenzend aan de tuin. Door de raampartijen heeft de woonkamer veel licht en in de tuin heb je heerlijke ochtend- en middagzon. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn via de hal te bereiken. De externe berging is ook gelegen op de begane grond.

Ligging:
Groene en rustige locatie tegenover het Eendrachtspark met een zeer goede bereikbaarheid. Verschillende uitvalswegen (N200 en A10) zijn dichtbij en het openbaar vervoer is op loopafstand (tram 7, 14, 13, bus 69 en 18). Op 100 meter afstand vind je een bushalte met lijn 21 en 61 met verbinding naar Schiphol en NS station Sloterdijk en Centraal Station. Verder ben je op de fiets in 20-25 minuten in het centrum van Amsterdam. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum Plein ’40-’45 dat om de hoek ligt.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 92 m2
– Tuin van ruim 90 m2
– Berging op begane grond
– Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
– Servicekosten € 91,20 per maand
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Suze Groenewegplantsoen 68, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.