Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - 't Nopeind 2, Amsterdam

1027 AE, Amsterdam 

€ 765.000,- k.k.

Omschrijving

Landelijke gelegen woning maar toch dichtbij de historische binnenstad van Amsterdam, een karakteristiek Waterlandse woning.

Locatie, locatie, locatie! Dat is waar het om draait bij deze woning. Onder de rook van het bruisende stadshart van Amsterdam tref je Zunderdorp. Zunderdorp (voorheen ‘Sundeldorp’) is een dorp in Landelijk Noord in de Nederlandse gemeente Amsterdam. Het bestaat uit enkele tientallen huizen en enkele andere gebouwen, waaronder de kerk van Zunderdorp. Via enkele auto minuten bereik je de ring A10 en zelfs met de fiets ben je binnen 25 minuten op het Centraal Station. Met de Noord-Zuid lijn bereik je binnen een paar haltes, het Centraal station, de Rai of Station-Zuid.

Indeling:
De woning heeft bij binnenkomst een ruime hal welke toegang geeft tot de woonkamer. Gevolgd door een (tussen)hal welke toegang geeft tot de badkamer, woonkeuken welke direct grenzend is aan de tuin en de bijkeuken. In de bijkeuken is ruimte voor een wasmachine, droger en bevindt zich de centrale verwarmingsketel. Tevens tref je hier heel veel bergruimte.

Eerste verdieping
Op de eerste etage zijn drie slaapkamers gelegen waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van uitzicht over de landerijen richting het dorp, teven is er een toilet op de verdieping aanwezig. De slaapkamers beschikken over prettige afmetingen waardoor ze in te zetten zijn voor verschillende doeleinden.

Tuin:
In de beschutte tuin is het heerlijk vertoeven met een uitzicht over de landerijen.

Loods:
Aan het huis grenzend is een grote loods van 100m2 aanwezig welke een eigen ingang heeft vanaf de weg.
In de loods is een toilet, berging en een keuken/kantine.

Kortom deze bijzondere woning biedt een unieke kans tot zeer aantrekkelijk wonen op een fraai perceel in het mooie, historische landelijke dorpje Zunderdorp op enkele minuten rijden naar Amsterdam!
Ben jij klaar om van dit huis jouw prachtige droomhuis te maken?

Algemeen:
• Karakteristiek woning van ca. 100 m2 woonoppervlak
• Bouwjaar begin 1900
• Eigen grond
• Perceeloppervlak van 439m2
• Totaal 3 slaapkamers
• Parkeren op eigen terrein
• Aangrenzende loods
• Golfbaan op 400m
• Gelegen onder de rook van Amsterdam maar toch landelijk wonen

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor 't Nopeind 2, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.