Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Uilengouw 2, Amsterdam

1027 EZ, Amsterdam 

€ 1.249.000,- v.o.n.

Omschrijving

BOUWGROND INCLUSIEF REALISATIE WONING

Deze prachtige impressies van een vrijstaande woning in Waterlandse stijl, zijn gebaseerd op een ontwerp van een villa die daadwerkelijk gebouwd kan worden op een prachtige kavel in Zunderdorp. De te bouwen villa heeft een woonoppervlakte van 258 m2 en een kavel van 575 m2 (totale perceeloppervlakte ca. 1.022 m2). Koop van de grond inclusief realisatie van een nieuwe woning is al mogelijk vanaf E 1.249.000,- vrij op naam. Realisatie van de woning zoals uitgewerkt (impressies) zal uiteraard en afhankelijk van diverse keuzes en voorkeuren duurder uitvallen. Wij bieden in totaal een aantal mogelijkheden;

1. Koop van de kavel welke naar eigen wens, binnen het programma van de Gemeente, ingevuld kan worden;
2. Koop van de kavel met realisatie van een nieuwe woning VANAF € 1.249.000,- v.o.n.;
3. Koop van de kavel met realisatie van het uitgewerkte en hierna omschreven plan (impressies) VANAF € 1.599.000,- vrij op naam;

Een unieke plek aan de rand van de stad.

Zunderdorp was ooit onderdeel van Waterland, maar is vanaf 1920 samen met Ransdorp, Durgerdam en Holysloot opgenomen in de gemeente Amsterdam, landelijk Noord. Het aangrenzende gebied heet niet voor niets Waterland. Als je hier in je bootje stapt (of ’s winters je schaatsen onder bindt) kun je de omgeving ontdekken en genieten van het beschermde natuurgebied met veel vogels, schitterende fiets-, wandel- en vaarroutes. Hier ervaar je het dorpse gevoel en ben je toch binnen 10 minuten bij de Ring A10, IJtunnel of de pont richting het Centraal Station! Het beste van beide werelden.

Indeling:

Begane grond:
Ruime entree met toilet voorzien van sanitair en tegelwerk. Vanuit de entree is via de openslaande deuren de woonkamer met open keuken te bereiken. De woonkamer/keuken heeft een openslaande (loop)deur naar buiten aan de zijgevel van de woning, de achtergevel en aan de keukenzijde welke alle drie toegang geven naar de tuin rondom de woning. De ruime open keuken mag nog naar eigen wens worden ingedeeld en alle aansluitpunten hiervoor zijn aanwezig, waaronder bijvoorbeeld een aansluiting voor de koelkast, Quooker en een elektrische aansluiting ten behoeve van het kooktoestel etc.

Eerste verdieping:
Via de houten trap is de eerste verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers, een kast, badkamer met douche, dubbele wastafel en een ligbad. Tegenover de badkamer bevindt zich een separaat toilet.

Zolder:
Via de overloop is met een luik (vlizotrap) de bergzolder te bereiken.

Bijzonderheden:
– De woning zal onder bouwgarant-garantie worden gebouwd;
– Het totale kadastrale perceel bedraagt 1.022 m2 eigen grond, hiervan is 575 m2 bouwkavel;
– De gemeenschappelijke bewoners van de Uilengouw (nieuwbouwproject Broekergouw 2017) hebben een vereniging voor het openbare deel van het woonerf, hiervan wordt de koper van rechtswege lid en er is een maandelijkse bijdrage van circa € 50,- ;
– Parkeren op eigen terrein;
– Al het houtwerk (kozijnen, geveldelen, goten, wind- en waterborden, makelaars, etc) aan de buitenzijde zal in een klassieke stijl worden uitgevoerd, zoals dat gebruikelijk is in de omgeving;
– De woning wordt opgeleverd met glad gestucte wanden en plafond;
– Zonnecollectoren op het dak;
– Projectnotaris is Schot en van Loon notarissen.

Voor uitgebreide informatie of voor het plannen van een gesprek over de aankoop van deze woning kunt u contact met ons opnemen.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Uilengouw 2, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.