Te koop - Uilengouw 2, Amsterdam

1027 EZ, Amsterdam 

€ 799.000,- v.o.n.

Omschrijving

BOUWGROND VOOR DE REALISATIE VAN 1 VRIJSTAANDE WONING

De mogelijkheid om een eigen huis te bouwen op deze fantastische plek is een unieke kans…

In Zunderdorp, op een unieke plek aan de rand van Amsterdam hebben wij een kavel van ca. 1.022 m2 eigen grond beschikbaar. Op deze kavel mag een forse vrijstaande woning gerealiseerd worden. Er is nagedacht over de woning die hier gerealiseerd mag worden, maar je kunt zelf ook een plan uitwerken.

Zunderdorp was ooit onderdeel van Waterland, maar is vanaf 1920 samen met Ransdorp, Durgerdam en Holysloot opgenomen in de gemeente Amsterdam, landelijk Noord. Het aangrenzende gebied heet niet voor niets Waterland. Als je hier in je bootje stapt (of ’s winters je schaatsen onder bindt) kun je de omgeving ontdekken en genieten van het beschermde natuurgebied met veel vogels, schitterende fiets-, wandel- en vaarroutes. Hier ervaar je het dorpse gevoel en ben je toch binnen 10 minuten bij de Ring A10, IJtunnel of de pont richting het Centraal Station! Het beste van beide werelden.

Wij bieden de unieke mogelijkheid om de kavel te kopen en binnen het programma van de Gemeente je eigen huis te realiseren. Ga je toch liever voor koop inclusief het ontwerp en de realisatie van de nieuw te bouwen woning, dan is er reeds nagedacht over een te realiseren woning. Uiteraard kan er ook dan nog rekening gehouden worden met jouw eigen wensen.

Er is voor deze kavel een model woning ontworpen met een woonoppervlak van 258 m2, hiervoor is een reeds afgegeven omgevingsvergunning beschikbaar.
Deze modelwoning betreft een vrijstaande woning in Waterlandse stijl, die daadwerkelijk gebouwd kan worden op een prachtige kavel in Zunderdorp. Dus ook snel bouwen behoord tot de mogelijkheden op deze unieke plek aan de rand van de stad.

De gemeenschappelijke bewoners van de Uilengouw (nieuwbouwproject Broekergouw 2017) hebben een vereniging voor het openbare deel van het woonerf, hiervan wordt de koper van rechtswege lid en er is een maandelijkse bijdrage van circa € 100,-.

Bijzonderheden:
– Ca. 575 m2 bouwgrond (totale perceel 1.022 m2)
– Maximaal te realiseren bouwvolume ca. 1.000 m3
– Projectnotaris is Schot en van Loon notarissen
– Bewonersvereniging voor gemeenschappelijk woonerf
– Bekijk voor inspiratie ook het uitgewerkte bouwplan
– Oplevering kan spoedig

Voor uitgebreide informatie of voor het plannen van een gesprek over de aankoop van deze kavel kunt u contact met ons opnemen.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Taxatie

Bezichtiging aanvragen voor Uilengouw 2, Amsterdam

Op zaterdag 1 oktober is er eindelijk weer een NVM Open Huizen Dag! Op deze dag kan je geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen bezichtigen.