Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Amsterdam

Voordewind 38

1034 KV, Amsterdam 

€ 550.000,- k.k.

Omschrijving

In de Banne 2, op 50 stappen van het Noordhollands Kanaal, staat deze speels ingedeelde woning met diepe tuin. De wijk is groen en autoluw, op het nabijgelegen parkeerterrein kun je parkeren en kinderen hebben alle ruimte om buiten te spelen. De woning biedt veel privacy dankzij de vrije ligging voor en achter, heeft veel sfeer dankzij de vide en een speelse indeling die nog op vele manieren te wijzigen is.

De Voordewind is een rustige, kindvriendelijke straat in een gebied met diverse speeltuintjes en groene hofjes. Er is een actieve buurtvereniging die ieder jaar een barbecue voor de omwonenden organiseert. Wandel naar het Noord Hollands kanaal waar je kunt genieten van de prachtige natuur, de beroeps- en pleziervaart. Bij het voorhaventje is het mogelijk om een eigen sloepje aan te meren. Met de boot vaar je binnen een half uur op de Amsterdamse grachten of kies je voor de mooie route richting Monnickendam en Volendam?

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, ruime keuken met moderne L-vormige keukenopstelling en diverse inbouwapparatuur w.o. een koelkast, stoomoven en vaatwasser. De woon- en eetkamer zijn met elkaar verbonden, maar wel twee aparte leefruimtes waartussen een bergruimte, stookruimte en toilet met fonteintje. De woonkamer is tuingericht en staat via de vide in verbinding met de bovenverdieping. Vanuit de woonkamer is er ook een trap en toegang tot de 1e verdieping. Vanuit de woonkamer is de tuin te bereiken. De tuin is diep, groen en voorzien van een aangebouwde stenen berging en een klein houten schuurtje.

1e Verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde, de badkamer met douche, wastafel, toilet en sauna en een werkkamer (vide).

2e Verdieping:
Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde is er een trapopgang naar de zolderverdieping. Ook deze verdieping is met een vide verbonden met de slaapkamer op de 1e verdieping.

De woning heeft van origine 3 slaapkamers. Op eenvoudige wijze zijn er opnieuw drie tot vier slaapkamers te realiseren. Door de vide dicht te maken, zijn er meer of ruimere slaapkamers te realiseren.

Omgeving:
De Banne 2 is een ruim opgezette, groene en kindvriendelijke wijk in Amsterdam Noord. De A10 is eenvoudig en filevrij te bereiken en na een kwartiertje fietsen sta je bij recreatiegebied ‘t Twiske/Ilperveld. Voor de boodschappen kun je terecht bij de winkelcentra Banne Buiksloot en Boven ’t IJ. In de omgeving zijn diverse scholen en ook voor het beoefenen van diverse sporten hoef je niet ver te reizen. Met de metro is het maar 10 minuten naar de binnenstad en de Albert Cuypmarkt.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 95 m²
– Perceeloppervlakte 131 m²
– Ruime, gezellige eetkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur
– Bouwjaar 1977
– Energielabel A, geldig tot 2034
– Erfpacht afgekocht tot 2026, daarna vastgeklikt

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM-makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet