Te koop in Amsterdam

Vrijzicht 95

1068 CG, Amsterdam 

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Schitterend gelegen appartement van 87 m2 op de bovenste verdieping met weids uitzicht over de Sloterplas en het Sloterpark!

Dit ruime en lichte 4-kamer appartement is gelegen op de twaalfde en tevens hoogste verdieping van het complex Torenwijck III. Het goed onderhouden complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de keurige hal van het complex. Middels de twee liften is het appartement op de twaalfde verdieping bereikbaar. Hier kom je binnen in de hal met meterkast en separate toiletruimte met hangend closet. Vanuit de hal is er toegang tot de riante woonkamer die toegang verleent tot het op het zuiden gesitueerde balkon. In de woonkamer bevindt zich de keuken. Tevens bereik je vanuit de woonkamer de hal die toegang verleent tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de badkamer kom je bij de berging waar zich de wasmachine aansluiting bevindt. De loggia is gelegen op het westen en bereikbaar vanuit één van de slaapkamers.

Het geheel wordt compleet gemaakt door een ruime berging op de begane grond. Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegrond bekijken.

Bouw:
Het complex ‘Torenwijck III’ is gebouwd omstreeks 1967 maar was zijn architectuur ver vooruit. Het heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak dat voorzien is van een bitumineuze dakbedekking. Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd middels blokverwarming. De warmwatervoorziening betreft een elektrische boiler.

Ligging:
Het complex ligt aan de rand van de Sloterplas en eenmaal buiten loop je direct het Sloterpark in. Op loopafstand (5 minuten) tref je het Osdorpplein met een diversiteit aan winkels waaronder: Albert Heijn, HEMA, Blokker en verder nog vele andere populaire winkels. Vanaf het plein zijn er ook diverse openbaar vervoersmogelijkheden naar Amsterdam CS, Station Lelylaan, Sloterdijk en Schiphol. Met de auto (vrij parkeren) ben je binnen enkele minuten op zowel de A10, A9 als A4. Lekker centraal dus!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, die formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 116,67 en is een vast bedrag tot 15-09-2038.

Kenmerken:
– Bouwjaar 1966
– Woonoppervlak 87 m2
– Erfpacht € 116,67 per jaar, vast tot 15-09-2038
– Servicekosten € 259,40 per maand, inclusief voorschot stookkosten
– De woning wordt verwarmd door blokverwarming
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Berging in de onderbouw
– Op deze woning is een niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Van de Steege Makelaars