Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Wakerstraat 63, Oostzaan

1511 CS, Oostzaan 

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

Tussen de Kerkstraat en het Zuideinde staat deze verzorgde 5 kamer woning met zonnige tuin op het westen. De tuin is niet alleen zonnig, maar ook rijkelijk gevuld met veel groen. Net als de inmiddels volwassen en kindvriendelijke woonwijk. Eigenlijk is alles kindvriendelijk. De inrichting van de wijk, de speelvoorzieningen in de buurt, de nabijheid van winkels en natuurlijk recreatiegebied Het Twiske en de 4 slaapkamers. Een echte gezinswoning!

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toilet, meterkast en trapkast, ruime tuingerichte woonkamer, half open woonkeuken en de aangebouwde berging aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een L vormige opstelling met diverse apparatuur w.o. een combi magnetron/ oven, vaatwasser en gaskookplaat.

1e Verdieping:
Multifunctionele ruimte waarbij met een gemakkelijk kant en klaar systeem, een muurtje inclusief deur geplaatst kan worden. Zo wordt het een volwaardige thuiswerkplek of bijvoorbeeld een walk-in closet. Verder zijn er nog drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

2e Verdieping:
Ruime zolderverdieping met dakvensters, veel bergruimte welke momenteel is ingericht als heerlijke speelplek voor de kinderen met een extra werkhoek. Ook is er de mogelijkheid om hier een 4e slaapkamer te realiseren.

Tuin:
De tuin is een bijzondere, natuurlijke tuin die, na het voorjaar weinig onderhoud vergt omdat hij vol staat met bodembedekkers en vaste planten waardoor onkruid geen kans krijgt. Vanaf januari tot en met november staat er beurtelings een boom, struik of groepjes planten in bloei. Door de aard van de tuin met de voedselsilo zijn er het gehele jaar door verscheidene vogels in de tuin te vinden.

Omgeving:
Oostzaan grenst aan Amsterdam en Zaanstad en is goed bereikbaar vanaf de A8 (ring A10). In de wijk bevinden zich een Albert Heijn, Geldmaat en een breed assortiment aan restaurants. Recreatie- en natuurgebied Het Twiske ligt op fietsafstand. Hier kun je sporten, ontspannen en heerlijk wandelen.

Bijzonderheden:
– Ca. 132 m2 eigen grond
– Gezellige woonkeuken en tuingerichte woonkamer
– Zonnige en zeer groene tuin op het westen
– 5 Kamerwoning met ca. 129 m2 woonoppervlakte
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Wakerstraat 63, Oostzaan

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.