Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Yellowstone 15, Purmerend

1448 XW, Purmerend 

€ 899.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de Yellowstone in Weidevenne staan een aantal prachtige vrijstaande villa’s waaronder deze villa met symmetrische gevel en schilddak. Een statig huis met veel parkeergelegenheid op eigen terrein. Mede door de later gerealiseerde dakkapellen is dit ‘misschien’ wel het grootste huis in deze straat. Wat goed merkbaar is. Alleen de benedenverdieping is al ruim 100 m2. In totaal zijn er 220 vierkante meters gemeten. Daarnaast tellen we 5 slaapkamer, 2 badkamers en tenminste 4 parkeerplaatsen op eigen erf. Een echte villa dus en dat in de stadsregio Amsterdam.

Indeling:

Begane grond
Statig entree met luxe toilet, garderobe en meterkast. Vervolgens komen we in de ruime L-vormige woonkamer met erker en prachtige parketvloer, welke op verschillende manieren in te delen is. Tussen de woonkamer bevindt zich een riante eetkamer. Tot slot bevindt zich aan de linkerzijde van de woning de keuken en bijkeuken. De keuken is voorzien van een opstelling aan twee zijden met diverse apparatuur.

1e Verdieping
Via de trap bereiken we de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers, de badkamer en een separate toilet. Vanuit de master-bedroom, met balkon, is de luxe badkamer inclusief stort-douche te bereiken.

2e Verdieping
Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers aanwezig. Tevens is hier nog een badkamer inclusief douche, toilet en wastafel aanwezig.

Tuin
Rondom de woning ligt de prachtig aangelegde tuin. Diverse zitjes, bloemperkjes en een flink grasveld staan garant voor optimaal tuinplezier. Aan de rechterzijde en aan het einde van een lang pad/ inrit met ruimte voor meerdere auto’s, staat nog een grote vrijstaande houten schuur/ garage.

Locatie
Purmerend is een grote stad nabij Amsterdam met een gezellig historisch centrum. De aantrekkelijke binnenstad met haar vele karakteristieke gevels biedt een interessant en gevarieerd winkelaanbod met vele kleine speciaalzaken en boutiques. De woning ligt vlakbij speelgelegenheden. Boodschappen kun je doen op het van Damplein op een paar minuten fietsen of lopen. Daarnaast is er een bushalte en het treinstation Purmerend Weidevenne welke beschikt over directe verbindingen met onder andere Amsterdam. Het gezellige centrum van Purmerend, ook wel ‘het stadje’ genoemd is op de fiets te bereiken binnen circa 15 minuten. Purmerend maakt samen met de gemeenten Landsmeer en Waterland deel uit van de natuurrijke streek Waterland met prachtige natuur. In de straat is er een basisschool.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 220m2 (NEN 2580-norm)
– Wonen in de Stadsregio Amsterdam
– Groot en zonnige tuin
– Kindvriendelijke woonwijk
– Meerdere parkeerplaatsen op eigen erf
– Energielabel B. Geldig tot 20-12-2030
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Yellowstone 15, Purmerend

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.