Omschrijving

Dit in het populaire Almere Poort gelegen, compleet afgewerkte 3-kamer appartement met vrij uitzicht over het Cascadepark op hoeklocatie mogen wij je aanbieden met een bieden vanaf prijs van € 270.000,- !

Dit fraaie appartementen complex van 24 woningen is gelegen op de grens van het Europakwartier met vrij uitzicht over het Cascadepark. Wonen in Almere Poort betekent wonen op een goed bereikbare locatie, vlakbij de A6 en A1, strand en jachthaven, een topsportcentrum en een gloednieuw zwembad. Almere Poort heeft een eigen NS station en binnen 20 minuten ben je met de trein in Amsterdam. Voorzieningen zoals basisscholen, peuterspeelzalen, diverse gezondheidscentra, Topsportcentrum en zwembad. De wijk heeft een royale opzet met veel groen en ruimte. Ook kun je om de hoek van het appartementencomplex lekker een terrasje pikken bij het gezellige café Heilig Boontje en kun je wandelen naar nabij gelegen supermarkt en winkel gebied.

Complex:
Entree, afgesloten intercominstallatie, ruime hal, lift en trappenhuis, toegang tot de inpandige algemene fietsenstalling en toegang tot privé binnenterrein en de privé parkeerplaatsen. Hiervoor dient tevens een jaarlijkse vergoeding van €125,- betaald te worden.

Indeling appartement:
Entree, hal met toegang tot het toilet, de lichte woonkamer met zonovergoten loggia, 2 slaapkamers (ca 9 m2 & 17 m2), een inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine en droger en de badkamer voorzien van een inloopdouche (stoom) en wastafel met meubel. De gehele woning is voorzien van een tegellaminaatvloer in lichte kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals; koelvriescombinatie, kookplaat en oven. De lichte kleurstelling en landelijke uitstraling geven de keuken een speelse positie in het geheel.
De woonkamer gelegen in de hoek van het appartement biedt aan beide zijde een prachtige vrij uitzicht over het Cascadepark. Heerlijk genieten dus!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009
- Licht appartement
- Heerlijk zonnige loggia
- Complete woning voorzien van tegellaminaatvloer
- Complete keuken
- Vrij uitzicht over park
- Privé parkeerplaats op afgesloten binnenterrein
- Oppervlakte appartement ca 92 m2
- Oppervlakte woonkamer+ keuken samen ca 40m2
- VVE bijdrage € 121,93,- per maand
- Bijdrage parkeerplaats € 125,-  per jaar
- Oplevering in overleg 

Plan snel een bezichtiging in om dit appartement in het echt te bewonderen!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken