Verkocht

Verkocht: Lavendelplantsoen 14, 1313 EW Almere

€ 130.000,- k.k.
Type object Appartement, portiekflat
Gebruiksoppervlakte wonen 61 m²

Notitie

Algemeen

Let op! Je kan deze woning uitsluitend bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op 22 november 2017 tussen 15:30 uur en 17:00 uur! Graag aanmelden voor het open huis via ons kantoor op 036 548 20 70.

Omgeving:
Goede ligging ten opzichte van buurtvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen. Het grote Stadscentrum van Almere is bereikbaar op enkele minuten. Voorzieningen als scholen; gezondheidszorg en... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, portiekflat
    Bouwjaar 1988
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 26067/3809052
Vraagprijs € 130.000,- k.k.
Servicekosten € 94,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 19 januari 2018
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1988
Type dak Platdak
Keurmerken Bouwkundige keuring
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 61 m²
Inhoud 180 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Uitrusting
Warm water Centrale voorziening
Verwarmingssysteem Stadsverwarming
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft ventilatie Ja

Omschrijving

Let op! Je kan deze woning uitsluitend bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op 22 november 2017 tussen 15:30 uur en 17:00 uur! Graag aanmelden voor het open huis via ons kantoor op 036 548 20 70.

Omgeving:
Goede ligging ten opzichte van buurtvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen. Het grote Stadscentrum van Almere is bereikbaar op enkele minuten. Voorzieningen als scholen; gezondheidszorg en culturele voorzieningen tref je in de buurt. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk bereikbaar. Wil je gebruikmaken van openbaar vervoer; trein en busverbindingen zijn op loop- fietsafstand. Recreëren kan je gemakkelijk in een van de vele plantsoenen / parken of vele waterpartijen in Almere.

Kenmerken woning:
- Bouwjaar 1988
- 3-kamer appartement op de eerste verdieping
- 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken, balkon
- Circa 61m²
- Moderne keuken met inbouwapparatuur

Bijzonderheden:
- Levering via projectnotaris Trip te Almere
- VVE kosten € 94,64 p.m. (schoonmaak gemeenschappelijke ruimten/toekomstig onderhoud/collectieve glasverzekering/opstalverzekering).
- Woonhuis voor zelfbewoning!!

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Recent bekeken