Omschrijving

Let op: dit betreft een bieden vanaf prijs van € 275.000,00 kk

Open huis op donderdag 14 maart tussen 11.00 en 13.00 uur!

Deze leuke en luxe uitgevoerde eengezinswoning uit bouwjaar 2010 ligt in het Homeruskwartier van Almere Poort.
De tuin is opnieuw bestraat en maar liefst 15 meter diep. In de achtertuin is het mogelijk om een parkeerplaats aan te leggen. 

Almere Poort ligt zeer gunstig t.o.v. de uitvalswegen naar Amsterdam en het Gooi, de voorzieningen zoals een eigen NS station, een busbaan, scholen, winkels en recreatievoorzieningen zoals het Almeerderstrand, het bos Pampushout liggen nabij.

Deze recente woning is luxe ingericht met fraaie moderne keuken, 2 slaapkamers en een zonnige, diepe, onderhoudsvrije tuin. 

Begane grond: 
entree, toilet, tuingerichte woonkamer met schuifpui naar het terras, open keuken voorzien van complete keuken. De begane grond voorzien van lamelparket. De wanden zijn afgewerkt met glasvezelbehang.

De mooie keuken is compleet en voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat, schouw met motor en combimagnetron.

Eerste verdieping: 
Zeer ruime overloop, 2 ruime slaapkamers waarvan er zeer eenvoudig drie te maken zijn. Tevens bevindt zich een grote badkamer met extra ruime inloopdouche en een separate wasruimte. Deze inpandige berging heeft tevens voldoende ruimte voor het opbergen van spullen. De gehele verdieping is voorzien van laminaat, de wanden zijn afgewerkt met glasvezelbehang.

Tuin:
De diepe tuin ligt op het Noord-Oosten en en is geheel bestraat en daardoor onderhoudsvrij. Achter in de tuin is de houten berging voorzien van elektra en de poort naar het achter terrein.

Algemeen:
Bouwjaar 2010
Perceel 138 m2
Woonoppervlak ca. 89 m2

Aanvaarding in overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken