Beschrijving

Let op: dit betreft een bieden vanaf prijs!

Wie wil nu niet iedere dag wakker worden met een vakantiegevoel en geneigd zijn om de receptie te vragen of je nog een weekje bij kan boeken? Dit gevoel zal je hebben als je straks in dit appartement woont. Leef je droom!

In het hart van de zeer geliefde wijk Duin bieden wij een zeer fraai en licht strand appartement aan.
Het complex ligt midden in een heel bijzonder duinlandschap vrijwel direct aan het grote strand en direct bij het in aanbouw zijnde Duinplein met winkels en horecagelegenheden. Dit allemaal op slechts 20 auto of treinminuten van hartje Amsterdam.

Het appartement ligt op de 2e verdieping van het onder bijzondere architectuur vormgegeven gebouw Het Baken
Op de begane grond kom je binnen in een ruime luxe afgewerkte hal. Deze hal geeft toegang tot de twee liften, het trappenhuis en de ondergrondse garage.

Indeling tweede verdieping: Ruime l-vormige hal uitkomend in de lichte woonkamer, de open keuken voorzien van inductie kookplaat, oven en vaatwasser De grote glaspui betrekt het ruime balkon (ligging zuid oost) bij de woonkamer en is voorzien van een groot Elektrisch zonnescherm.De royale slaapkamer heeft ook toegang tot het terras, luxe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, aparte toiletruimte en berging met wasmachine aansluiting. Vanuit alle kamers heb je een heerlijk uitzicht op het rustgevende duinenlandschap en tussen de bebouwing door op het strand.

In de onderbouw is een ruime berging met een ingang naar buiten en een ruim opgezette overdekte parkeergarage.

* Vloerverwarming door het hele appartement
* Afwering op hoog niveau
* Zonnig terras met zonnescherm
* Mooi afgewerkte vloer
* eigen parkeerplaats in ondergrondse garage

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt."

Kenmerken