Omschrijving

Dit zeer ruime 5-kamerappartement is gelegen op de derde verdieping van dit goed onderhouden complex aan de Arent Janszoon Ernststraat. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. 

Vier riante slaapkamers, voldoende bergruimte en een heerlijk groot balkon op het zuiden. Dit appartement is met 163 m2 zeer ruim te noemen en absoluut een bezichtiging waard!

Indeling:
Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is ruim en licht en geeft toegang tot het ruime, over het gehele breedte van het appartement gelegen, balkon op het zuiden. Vier ruime slaapkamers, waarvan drie aan de zuidkant met toegang tot het balkon en één aan de noordkant gelegen. Keuken met toegang tot de galerij. Badkamer voorzien van ligbad en wastafel. Er is nog een separaat toilet in de hal. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Locatie: 
Europapoort is een complex dat prachtig gelegen is aan de Europaboulevard, vlakbij de Amstel en tegenover het Amstelpark. Op loopafstand bevindt zich de Rivierenbuurt en Oud Zuid. Op deze locatie vind je een combinatie van het bruisende leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven. 

Het appartement is gelegen in Amsterdam Buitenveldert. In de directe nabijheid bevinden zich het Amsterdamse Bos, de Beethovenstraat, het Groot Gelderlandplein en het Stadshart van Amstelveen. Buitenveldert heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer. Er rijden diverse bussen en tramlijn 5, 16, 24 en metro 51 zijn op fiets- en/of loopafstand gelegen, zo ook station RAI en station Amsterdam Zuid (WTC).

In de wijk tref je verschillende bouwstijlen, maar met name de Amsterdamse School is sterk vertegenwoordigd. In de wijk bevinden zich flink wat gemeentelijke monumenten, wat resulteert in een fraai straatbeeld met rode bakstenen en veel groen, met om de hoek het Erasmuspark en het Rembrandtpark, waar het in de zomer en winter goed toeven is.

Vereniging van eigenaars (V.v.E.): De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten bedragen € 284,06 per maand (exclusief voorschot stookkosten van ca. € 165,-). De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning.

Erfpacht: 
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht t/m 01-12-2091 onder de erfpachtbepalingen van 1994. De erfpacht is voortdurend.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1969
- Woonoppervlakte van 163 m² (NEN2580 gemeten);
- Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars;
- De erfpacht is afgekocht t/m 01-12-2091! 
- Vaste projectnotaris Veenhof Notariaat. 
- Servicekosten bedragen € 284,06 exclusief voorschot stookkosten circa € 165,-
- Anti-speculatiebeding van toepassing tot 2 jaar na aankoop
- Oplevering in overleg, kan snel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken