Verkocht

Verkocht: Avercampstraat 68, 1072 RB Amsterdam

€ 470.000,- k.k.
Type object Appartement, beneden/boven woning
Gebruiksoppervlakte wonen 111 m²

Notitie

Algemeen

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
21 OKTOBER 2017

Een verrassend ingedeelde woning in een rustig straatje midden in de bruisende wijk De Pijp in Amsterdam. Deze voormalige atelier woning kan nog helemaal naar eigen inzicht ingericht worden. De woning heeft een totale woonoppervlakte van circa 111 m² en heeft de beschikking over een riante livi... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, beneden/boven woning
    Bouwjaar 1985
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 12205/3787965
Vraagprijs € 470.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 20 december 2017
Bouw
Type object Appartement, beneden/boven woning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1985
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 111 m²
Inhoud 340 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 9 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel HR Intergas
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2004
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft een balkon Ja

Omschrijving

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
21 OKTOBER 2017

Een verrassend ingedeelde woning in een rustig straatje midden in de bruisende wijk De Pijp in Amsterdam. Deze voormalige atelier woning kan nog helemaal naar eigen inzicht ingericht worden. De woning heeft een totale woonoppervlakte van circa 111 m² en heeft de beschikking over een riante living (plafondhoogte hier is bijna 4 meter) met hoge raam met heel veel licht inval en split level t.o.v. de woonkamer de ruim opgezette woonkeuken (casco), twee grote slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een zonnig balkon op het zuiden. Op de begane grond is tevens de beschikking over een individuele (fietsen) berging. De canon voor de erfpacht is nog betaald tot december 2036 en het beheer van de veriniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Avercampstraat is een leuke, rustige straat in een zeer levendige buurt in de populaire Pijp in Amsterdam. Het is gelegen in de nabijheid van de beroemde Albert Cuypmarkt en binnen een paar minuten loop je zo naar het gezellige Sarphatipark. Binnen enkele minuten vind je de leuke koffietentjes, wijnbarren (zoals, Glou Glou en wijnbar Paulus) en restaurantjes (zoals De Japanner, Spaghetteria, Fa. Pekelharing, etc.) waar de Pijp zo bekend om is. De straat is op loopafstand van de winkelstraten Ferdinand Bolstraat en Gerard Doustraat. Een paar minuten fietsen van hartje Centrum Amsterdam. Via de diverse uitvalswegen als de Wibautstraat, Valkenburgerstraat en de Gooiseweg worden de diversen snelwegen als de Ring A-10 en de A2, A4 en A9 binnen enkele minuten bereikt. Daarnaast zijn er ook uitstekende openbaar vervoersvoorzieningen met de diverse tram- en buslijnen.

Indeling:
Begane grond:
Entree; trappenhuis; bergingen.
Eerste verdieping:
Meterkast op de overloop; entree van de woning; hal; badkamer met wastafel en douche; separaat toilet met fontein; inpandige berging welke als werk-/studeerkamer gebruikt kan worden; twee ruim bemeten slaapkamers, beide met toegang tot het balkon; cv- kast (Intergas HR, 2004), provisiekast, ruime woonkeuken (casco) met toegang tot het balkon; woonkamer (split level t.o.v. de woonkeuken) met plafondhoogte van bijna 4 meter; ruim balkon, gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985
- Woonoppervlakte ca. 111 m²
- Berging van ca. 8 m²
- Balkon op het zuiden
- Kozijnen voorzien van dubbel glas
- Intergas HR cv-ketel (2004)
- Eerfpacht canon is betaald tot 01-12-2034
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten ca. € 169,- per maand
- Bij deze verkoop is een projectnotaris van toepassing (notariskantoor Loyens & Loeff)
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Plattegronden

Recent bekeken