Verkocht

Verkocht: Bouwnummer 4008, 1034 Amsterdam

€ 389.000,- v.o.n.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 108 m²
Onderdeel van nieuwbouwproject Banneplein Blok 2 en 4

Notitie

Banneplein, Banneplein Blok 2 en 4

Nieuwbouwproject Banneplein - Tussenwoning Type E

Van dit type worden 6 woningen aangeboden. Deze woningen bevinden zich op het niveau van de IJdoornlaan. De gebruiksoppervlakte (exclusief de berging) is circa 108 m2. Via de entree aan de IJdoornlaan bereikt u de begane grond waar zich het toilet, de open keuken en de zonnige en dektuin-gerichte woonkamer bevinden. De dektuin heeft een grootte... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 24587/3992674
Prijs € 389.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 22 augustus 2018
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 108 m²
Inhoud 280 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Parkeergelegenheid Parkeerkelder
Heeft een garage Ja

Omschrijving

Nieuwbouwproject Banneplein - Tussenwoning Type E

Van dit type worden 6 woningen aangeboden. Deze woningen bevinden zich op het niveau van de IJdoornlaan. De gebruiksoppervlakte (exclusief de berging) is circa 108 m2. Via de entree aan de IJdoornlaan bereikt u de begane grond waar zich het toilet, de open keuken en de zonnige en dektuin-gerichte woonkamer bevinden. De dektuin heeft een grootte van circa 20 m2. Vanuit de woonkamer is de onder de woning gelegen, vanuit de stallinggarage bereikbare berging van maar zo’n 12 m2 te vinden. Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers alsook de badkamer en het separate tweede toilet. De tweede verdieping biedt ruimte aan de vierde slaapkamer.

Deze woningen worden aangeboden inclusief 1 parkeerplaats in de stallinggarage. Ten gunste van deze stallinggarage wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht waaraan maandelijks servicekosten verschuldigd zijn.
De woningen worden standaard aangeboden met vloerverwarming, een fraaie keuken met diverse apparatuur. Daarnaast worden de sanitaire ruimtes voorzien van een mooi pakket aan tegelwerk en sanitair (Villeroy & Boch). De woningen worden aangesloten op het netwerk van stadsverwarming en worden bovendien voorzien van een aantal zonnepanelen. Uiteraard wordt de mogelijkheid geboden af te wijken van de gemaakte keuzes danwel keuzes te maken op het gebied van bijvoorbeeld het vergroten van de slaapkamer of creatie van een extra terras op de tweede verdieping. Het is zelfs mogelijk de woning te laten voorzien van een complete wand- en/of vloer-afwerking. Bij de verkoop van de woning zal een lijst van mogelijkheden tot uw beschikking zijn.
De VON-prijzen zijn bedragen o.b.v. afgekochte erfpacht gedurende 50 jaar en zijn inclusief de aankoop van 1 parkeerplaats in de stallinggarage.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/ of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Recent bekeken