Verkocht

Verkocht: Buiksloterweg 195, 1031 DB Amsterdam

€ 280.000,- k.k.
Type object Appartement, benedenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 80 m²

Notitie

Licht 3-kamer appartement in Noord met mooie buitenruimte op het zuiden!

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
18 NOVEMBER 2017.

Aan de rand van Amsterdam- Noord bevindt zich deze speels ingedeelde en ruime drie-kamer woning op de begane grond van een goed onderhouden complex. De woning is lekker rustig gelegen en is nabij vele voorzieningen. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 80 m² en beschikt over een ru... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, benedenwoning
    Bouwjaar 1994
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 12205/3661363
Vraagprijs € 280.000,- k.k.
Servicekosten € 126,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 19 januari 2018
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1994
Type dak Platdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 80 m²
Inhoud 200 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 19 m²
Tuinoppervlakte 19 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel B
Energie-index 1,4
CV ketel
CV ketel HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2011
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja

Omschrijving

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
18 NOVEMBER 2017.

Aan de rand van Amsterdam- Noord bevindt zich deze speels ingedeelde en ruime drie-kamer woning op de begane grond van een goed onderhouden complex. De woning is lekker rustig gelegen en is nabij vele voorzieningen. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 80 m² en beschikt over een ruime en lichten woonkamer met een open keuken (casco), twee goed bemeten slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Daarnaast is er een ruim terras van circa 19 m² op het zonnige zuiden en is er de beschikking over een individuele berging in het souterrain. De canon voor de erfpacht is nog vooruitbetaald tot en met medio 2045 en het beheer van de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving;
Gelegen op een steenworp afstand van de 'IJ-tunnel", het IJ, de Van der Pekmarkt en dichtbij veel groen bevindt zich dit goed onderhouden appartementencomplex. Direct om de hoek is er het nieuw gerealiseerde winkelcentrum Mosveld met veel winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand bevindt zich straks de metrohalte van de Noord-Zuidlijn, zodat men binnen mum van tijd op Amsterdam CS is. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 worden vanuit hier snel bereikt.

Indeling;
Begane grond:
Entree; hal; meterkast; slaapkamer 1; separaat toilet met fontein; badkamer met wastafel en douche; tweede slaapkamer; ruime en lichte woonkamer met een open (casco) keuken en directe toegang tot het terras, welke op het zuiden is gelegen.
Souterrain:
Bergingen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994
- Woonoppervlakte circa 80 m²
- Ruim terras van circa 19 m² op het zuiden
- Berging in het souterrain
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 16-04-2045
- Energielabel B
- Verwarmd middels Intergas HR cv-ketel uit 2011
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Maandelijkse bijdrage aan de VvE van ca. € 126,-
- Projectnotaris Lubbers & Dijk
- Oplevering in overleg
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Plattegronden

Recent bekeken