Verkocht

Verkocht: Celebesstraat 106E, 1094 EX Amsterdam

€ 375.000,- k.k.
Type object Appartement, portiekflat
Gebruiksoppervlakte wonen 78 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Ideaal gelegen en luxe ingedeelde drie-kamer-appartement van ca. 78 m2! Het appartement beschikt over twee balkons, waaronder een gelegen op het zonnige Zuid-Westen!

Omgeving
Het appartement is gelegen in de populaire Indische Buurt in Amsterdam Oost.
De gezellige Javastraat, het gloednieuwe winkelcentrum Oostpoort, het Javaplein, de Dappermarkt, het Oosterpark en het Flevopark liggen om de h... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, portiekflat
    Bouwjaar 1987
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 24461/4371077
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Servicekosten € 101,-
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 11 april 2019
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1987
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 78 m²
Inhoud 234 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Vrij uitzicht
Energieverbruik
Energielabel C
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft ventilatie Ja

Omschrijving

Ideaal gelegen en luxe ingedeelde drie-kamer-appartement van ca. 78 m2! Het appartement beschikt over twee balkons, waaronder een gelegen op het zonnige Zuid-Westen!

Omgeving
Het appartement is gelegen in de populaire Indische Buurt in Amsterdam Oost.
De gezellige Javastraat, het gloednieuwe winkelcentrum Oostpoort, het Javaplein, de Dappermarkt, het Oosterpark en het Flevopark liggen om de hoek. Diverse uitgaansgelegenheden en winkels vind je op loopafstand. Het appartement is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken: NS-station Muiderpoort is op 3 minuten loopafstand. Heb je de luxe van een eigen auto, weet dan dat je vanuit de Indische Buurt in no-time op de ringweg A10 zit. Blijf je liever in je eigen buurt? Ga dan even lopend of fietsend naar Studio K, De Biertuin, Wilde Zwijnen, Bar Bukowski of één van de andere gezellige restaurants en cafés die Oost rijk is.

Indeling

Appartement
Via het entree op de tweede verdieping kom je binnen in de hal welke toegang geeft tot meerdere vertrekken. De eerst gelegen is de eerste slaapkamer welke gelegen is aan de voorzijde. Deze heeft tevens toegang tot het balkon op het Zuid-Westen! De ruime en lichte woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is ingericht met een ideale zithoek en ruime eethoek. Via de woonkamer is de luxe half-open keuken te betreden welke van alle gemakken is voorzien. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, stenen blad, oven, magnetron en spoelbak. Alle apparatuur in de keuken is van Siemens. Ook via de keuken is het tweede balkon te betreden en is de CV-ketel gesitueerd. Via de hal is de badkamer te betreden. Badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Tevens is op de hal een separaat toilet aanwezig. De stookruimte is in een separate kast met deur, te betreden via de keuken. De tweede ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Het gehele appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer van het merk Quick-Step.

Op de begane grond is de berging te betreden.

Bijzonderheden:
- Drie-kamer-appartement gelegen op een toplocatie!
- Woonoppervlak ca. 78 m2
- Bouwjaar 1987
- Erfpacht afgekocht tot 15 februari 2037
- Berging op de begane grond
- De mogelijkheid biedt zich om een aantal meubels over te nemen
- Servicekosten € 101,- per maand
- Gezonde en goedwerkende VVE
- Oplevering in overleg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

English version

Ideally located and luxurious three-room apartment of approx. 78 m2! The apartment has two balconies, including one located on the sunny South West!

Surroundings
The apartment is located in the popular Indische Buurt in Amsterdam East.
The cozy Javastraat, the brand new shopping center Oostpoort, Javaplein, Dappermarkt, Oosterpark and Flevopark are just around the corner. Various entertainment venues and shops can be found within walking distance. The apartment is easily accessible both by car and by public transport: Muiderpoort train station is a 3-minute walk away. Do you have the luxury of a private car, then know that you are in no time on the ring road A10 from the Indische Buurt. Do you prefer to stay in your own neighborhood? Then go walking or cycling to Studio K, De Biertuin, Wilde Zwijnen, Bar Bukowski or one of the other cozy restaurants and cafes that is rich in East.

Layout

Apartment
Through the entrance on the second floor you enter the hall which gives access to multiple rooms. The first is the first bedroom which is located at the front. This also has access to the balcony on the South-West! The spacious and bright living room is located at the front and is furnished with an ideal sitting area and spacious dining area. Through the living room is the luxury semi-open kitchen to enter which is fully equipped. The kitchen is equipped with a dishwasher, refrigerator, freezer, stone top, oven, microwave and sink. All equipment in the kitchen is from Siemens. Also through the kitchen is the second balcony to enter and the boiler is situated. Through the hall you can enter the bathroom. Bathroom is equipped with walk-in shower, sink and washing machine connection. There is also a separate toilet in the hall. The boiler room is in a separate closet with door, to enter through the kitchen. The second spacious bedroom is located at the rear of the apartment. The entire apartment is equipped with a light laminate floor from the brand Quick-Step.

The storage room can be entered on the ground floor.

Particularities:
- Three-room apartment in a prime location!
- Living space approx. 78 m2
- Year of construction 1987
- Annual lease payments surrendered to 15 February 2037
- Storage on the ground floor
- Possibility to take over a number of furniture
- Service costs € 101, - per month
- Healthy and well-functioning VVE
- Delivery in consultation

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Virtuele tour

Recent bekeken