Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Eerste Jan van der Heijdenstraat 140-1, 1072 VC Amsterdam

€ 375.000,- k.k.
Type object Appartement, bovenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 57 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Notitie

Algemeen

***See English translation below***

In een rustige straat tussen de Ferdinand Bolstraat en de Ceintuurbaan in De Pijp en toch omringd met exotische winkels, creatieve en ambachtelijke bedrijfjes, de gezellige Albert Cuypmarkt en natuurlijk tal van gezellige café's en restaurants, is dit hele sfeervolle, zonnige en lichte appartement.

Indeling:
Vanuit het trappenhuis kom je in de grote en li... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, bovenwoning
    Bouwjaar 1891
    Status Verkocht onder voorbehoud
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 12205/4705175
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Servicekosten € 50,-
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 27 augustus 2019
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1891
Type dak Samengesteld
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 57 m²
Inhoud 217 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 6 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In centrum
In woonwijk
Uitrusting
Warm water Elektrische boiler
Heeft een lig-/zitbad Ja
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja

Omschrijving

***See English translation below***

In een rustige straat tussen de Ferdinand Bolstraat en de Ceintuurbaan in De Pijp en toch omringd met exotische winkels, creatieve en ambachtelijke bedrijfjes, de gezellige Albert Cuypmarkt en natuurlijk tal van gezellige café's en restaurants, is dit hele sfeervolle, zonnige en lichte appartement.

Indeling:
Vanuit het trappenhuis kom je in de grote en lichte woonkamer met aan de achterkant het op het zuidwesten gelegen balkon. De eenvoudige dichte keuken met wasmachine aansluiting grenst aan de woonkamer en het heerlijke balkon op het zuiden. Hier bestaat de mogelijkheid om een open keuken te creëren, welke in verbinding staat met de woonkamer.

In het verlengde van de keuken, parallel aan de woonkamer, is de badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Ook de boiler voor het warm water is in de badkamer geïnstalleerd.

Aan de voorzijde van de woning bevind zich de slaapkamer met een grote raampartij van 3 ramen. Woonkamer en slaapkamer worden middels gaskachel verwarmd.

Met het oog op een verbouwing /renovatie van de woning is het handig om te weten dat de schoorsteen(mantel) weg kan, de fundering recentelijk is vernieuwd en de beneden buren de aankomende 10 jaar verantwoordelijk zijn voor de kelderbak. Dit valt dus buiten de V.v.E.

Goed om te weten:
De woning is gelegen op eigen grond, voorzien van een nieuwe fundering en vernieuwd balkon.

Locatie:
De Albert Cuyp ligt op een steenworp afstand en dat geldt ook voor het Sarphatipark. De tram en de metro (Noord-Zuidlijn) bevinden zich op korte afstand. Met de auto verlaat je gemakkelijk de stad. In De Pijp zelf bevinden zich veel eetgelegenheden, gezellige café's en diverse winkels.

Bijzonderheden:
- Super locatie
- Vernieuwd balkon
- Eigen grond
- 57 m2 (NEN 2580-norm)
- Actieve V.v.E.
- Maandelijkse bijdrage V.v.E. € 50.-
- Mogelijkheid voor een open keuken
- Fundering recentelijk vernieuwd
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

***English text***

In a quiet street between the Ferdinand Bolstraat and the Ceintuurbaan in De Pijp and yet surrounded by exotic shops, creative and artisanal businesses, the lively Albert Cuyp market and of course numerous cozy cafés and restaurants, this bright appartement with balcony is located on the 1st floor.

Layout:
From the staircase you enter the large and bright living room with the south-west facing balcony at the back. The simple kitchen is adjacent to the living room and the balcony. Here there is the possibility to create an open kitchen, connected to the living room.

In the extension of the kitchen, parallel to the living room, is the bathroom with bath, toilet and sink situated. The hot water boiler is also installed in the bathroom.

At the front of the house is the bedroom with 3 large windows. The living room and bedroom are heated by gas heater.

Good to know:
Situated on own ground (no Erfpacht), renewed foundation and balcony.

Location:
Within walking distance is the Albert Cuyp Market and the Sarphatipark. The apartment is easily accessible by both car and public transport. It is very conveniently situated near the Ring A10 (s112) and A2 (exit 110/112) and is close to public transport hubs, bus, tram and metro North-South line. By bike you are within 10 minutes at the NS Amstel Station for the train or metro. The popular district of 'De Pijp' (South district) has a diversity of cozy cafes, good restaurants and various shops nearby.

Characteristics
- Superb location
- Renewed balcony
- Own ground
- 57 m2 (NEN 2580 standard)
- Active VvE
- VvE monthly contribution € 50,-
- Possibility for an open kitchen.
- Timing of transfer to be mutually agreed

The non-binding information shown on this website is gathered by us with care on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our properties or by having your own NVM broker to assist.

We are not responsible for the content of the websites to which reference is made.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken