Beschrijving

Moderne studio in een complex dat in 2019 is opgeleverd! Gelegen bij het kleinschalige maar complete, Banneplein winkelcentrum. De erfpacht is afgekocht tot 2067.

Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A10 (s 116 en s117). De bushalte voor de deur brengt je naar de Noord/Zuidlijn. De Noord/Zuidlijn is ook op de fiets binnen 5 minuten te bereiken. Ook zijn natuurgebied 't Twiske, "Landelijk Noord" en het noorderpark op fietsafstand. Verder zijn er in Noord vele sportclubs.

Op de tweede verdieping van dit mooi gebouwde en nagenoeg nieuwe complex ligt deze moderne en keurig afgewerkte studio. De entree op de begane grond geeft toegang tot de lift, de trap en tot de bergingen. De woning wordt verwarmd door middel van vloerverwarming.

Aangekomen op de tweede verdieping kom je via de entree van de woning in de keuken. Aan deze kant van de studio zijn ook de inpandige berging met wasmachine aansluiting en de badkamer met douche, wastafel en toilet
Aan de andere kant is de woonkamer met lichtinval, ook is dit het slaapvertrek.

Bijzonderheden:

- Ruime, separate berging van ca. 5 m2
- Energielabel A, geldig tot 27-03-2029
- Je kunt er zo in!
- Oplevering in overleg
- Erfpacht afgekocht tot 31-10-2067
- Servicekosten 100,- euro per maand

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken