Verkocht

Verkocht: Johan van der Keukenstraat 79P, 1087 BC Amsterdam

€ 174.340,- v.o.n.
Type object Appartement, galerijflat
Gebruiksoppervlakte wonen 38 m²
Onderdeel van nieuwbouwproject Ivens Studio's

Notitie

Johan van der Keukenstraat, Ivens Studio's

De online inschrijving is gesloten.

Stads wonen in een coole studio - met alles erop en eraan - vlakbij de stad.
Welkom in de Ivens Studio's! De compacte studio's (38-47 m2) met lekkere grote raampartijen (dus veel licht) liggen aan een flinke binnentuin. Bijna alle studio's hebben een terras of een eigen balkonnetje. Voor een gezellig bakkie of glaasje met medebewoners zijn er drie gezamenl... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, galerijflat
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 24587/3670548
Prijs € 174.340,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 18 mei 2018
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 38 m²
Inhoud 98 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 2 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 1
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Verwarmingssysteem Stadsverwarming

Omschrijving

De online inschrijving is gesloten.

Stads wonen in een coole studio - met alles erop en eraan - vlakbij de stad.
Welkom in de Ivens Studio's! De compacte studio's (38-47 m2) met lekkere grote raampartijen (dus veel licht) liggen aan een flinke binnentuin. Bijna alle studio's hebben een terras of een eigen balkonnetje. Voor een gezellig bakkie of glaasje met medebewoners zijn er drie gezamenlijke buitenruimtes.

Ivens Studio's wordt gebouwd vlakbij Winkelcentrum IJburg en heeft (vanaf het dakterras) een prachtig uitzicht op het water en Durgerdam. Het Diemerpark aan de andere kant van de IJburglaan is een top park om te relaxen en te sporten. Naar de populaire strandtent Blijburg kun je voortaan op de fiets. En: binnen 10 minuten ben je met sneltram 26 zo in hartje Amsterdam.

Alle verkoopdocumentatie is te vinden op www.ivenstudios.nl. Verkoopprijzen variëren van € 172.340,- tot € 219.840,- vrij op naam en incl. 50 jaar afgekochte erfpacht (kortere termijnen bespreekbaar!). De bouw van het project is inmiddels gestart en de opleveringen worden verwacht in het derde kwartaal van 2018.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Recent bekeken