Omschrijving

Dit keurige 3-kamerappartement (voormalig 4 kamer appartement) van 72 m2 is gelegen op de negende verdieping van dit goed onderhouden complex. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt beheerd door een actieve Coöperatieve Flat Vereniging.

Indeling:
Je komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de eerste slaapkamer, de afgesloten vergrote keuken, de badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel, het separate toilet, de berging en als laatste de woonkamer van waar toegang is tot de tweede slaapkamer. De keuken is aanzienlijk vergroot door het openbreken van muur naar de voormalige derde slaapkamer. Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot het op het zuiden gesitueerde balkon. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling zijn de bijgesloten plattegronden te bekijken.

Ligging:
De woning ligt in een zeer rustig en groen deel van stadsdeel Osdorp. Op loopafstand vind je een diversiteit aan winkels (Osdorpplein en Tussenmeer) en openbaar vervoermogelijkheden (tramlijn 17 en diverse busverbindingen). In de nabijheid van het appartement vind je recreatiemogelijkheden (Sloterplas en Sloterpark) en uitvalswegen (A4, A9 en A10). Rondom het complex zijn er tevens voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) wordt betaald uit de servicekosten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967
- Lidmaatschapsrecht (Let op! Alleen te financieren bij de SNS Bank)
- Servicekosten bedragen €266,- p.m. (inclusief stookkosten, opstalverzekering, zakelijke lasten, erfpacht en reservering onderhoud)
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken