Omschrijving

Elzenhagen is een van de nieuwste wijken van Amsterdam (-Noord) en is voor een deel nog in aanbouw. De wijk ligt aan de noordrand van het CAN gebied en daarmee bijzonder gunstig t.o.v. het winkelcentrum, uitvalswegen en natuurlijk de Noord-Zuidlijn. Een toplocatie dus, waar je enerzijds makkelijk het centrum van Amsterdam opzoekt en met hetzelfde gemak het natuurgebied in fietst. In dit jonge en verzorgde complex bieden wij een modern en ruim appartement aan. Bijzonder licht, goed ingedeeld en met het comfort van een lift en eigen parkeerplaats. 

Indeling:
Gemeenschappelijk entree met lift en trappenhuis. Entree van het appartement met hal, twee slaapkamers, geheel betegelde badkamer (met douche, ligbad, wastafel, badkamerkast), separaat toilet met fonteintje, inpandige berging met wasmachine aansluiting, bijzonder lichte woonkamer met een extra ruime open keuken. De keuken is voorzien van een moderne opstelling met diverse apparatuur w.o. een vaatwasser, magnetron, koelkast en vriezer. De woonkamer is voorzien van mooie openslaande deuren met toegang tot het zonnige balkon van ca. 9 m2.

Locatie:
Elzenhagen is een veilige en kindvriendelijke woonomgeving, nabij de natuur, het uitgaansleven en op loop- en fietsafstand van alle belangrijke voorzieningen. In en om Elzenhagen heb je de keuze uit diverse basisscholen en scholen voor het voortgezet onderwijs. De wijk bevindt zich op loopafstand van winkelcentrum Boven 't IJ, het stationgebied (met theater in aanbouw) en het stadsdeelkantoor.  

Bereikbaarheid:
De nabijheid van de ringweg van Amsterdam zorgt voor een goede bereikbaarheid met de auto. Ook ben je via de IJ- tunnel met de auto binnen enkele minuten in de binnenstad. De Noord-Zuidlijn ligt op loopafstand! Ideaal, want deze brengt je binnen enkele minuten naar het Centraal Station van Amsterdam en binnen 15 minuten naar de andere kant van de stad! Richting Purmerend, Zaanstad en de rest van Noord-Holland vertrekken er bussen vanuit het nabijgelegen busstation. 

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2010 
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw! 
- Woonoppervlakte 81 m2 
- Verzorgd complex met lift
- Erfpacht afgekocht tot 2057
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken