Verkocht

Verkocht: Nieuwendammerdijk 295, 1025 LM Amsterdam

€ 695.000,- k.k.
€ 10.072,46/m2
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning, dijkwoning
Perceeloppervlakte 69 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 105 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Een fantastisch gerenoveerde luxe dijkwoning gelegen aan de Nieuwendammerdijk in Amsterdam. Deze luxe dijkwoning is tot in de puntjes afgewerkt met behoud van de originele beeldbepalende voorgevel en gelegen op EIGEN GROND! Eenmaal binnen zul je versteld staan van de ruimte en de hoogwaardige afwerkingen. De woning heeft werkelijke een fantastische vide waar de plafondhoogte rijkt tot ca. 6 meter!... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning, dijkwoning
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 24461/4566485
Vraagprijs € 695.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 24 mei 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning, dijkwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Type dak Schilddak
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 69 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 105 m²
Inhoud 405 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 22 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2 (en 1 kelder)
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Aan vaarwater
Aan water
In woonwijk
Vrij uitzicht
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Staat Prachtig aangelegd
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Bad
Douche
Dubbele wastafel
Toilet
Heeft een balkon Ja
Heeft kabel-tv Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft ventilatie Ja

Omschrijving

Een fantastisch gerenoveerde luxe dijkwoning gelegen aan de Nieuwendammerdijk in Amsterdam. Deze luxe dijkwoning is tot in de puntjes afgewerkt met behoud van de originele beeldbepalende voorgevel en gelegen op EIGEN GROND! Eenmaal binnen zul je versteld staan van de ruimte en de hoogwaardige afwerkingen. De woning heeft werkelijke een fantastische vide waar de plafondhoogte rijkt tot ca. 6 meter! In het souterrain een heerlijke woonkeuken en op de eerste verdieping een riante luxe badkamer met twee slaapkamers en toegang tot het zonnige dakterras!

De Nieuwendammerdijk is een geliefde woonomgeving door het dorpse karakter, de prachtige huizen, de vriendelijke sfeer. Het is slechts 10 minuten fietsen naar de pont en 10 minuten fietsen naar landelijk Noord. Op loopafstand is het Noorderpark, met de lekkerste ijssalon van Noord, een mooie natuur-speeltuin en diverse winkels zoals een fijne bakker, het Vliegenbos, café 't Sluisje, de haven, diverse scholen en tennisvereniging Elzenhagen. Verder zijn de winkels op het Purmerplein en winkelcentrum Boven 't Y dichtbij. Prima bereikbaar is ook het centrum van Amsterdam (10 autominuten), per fiets en pont (10 minuten) en de Ring A-10. Tenslotte kun je de prachtige omgeving van Waterland perfect op de fiets ontdekken.

Kortom, ben jij een liefhebber van exclusief, landelijk en dorps wonen? Maar ook opzoek naar een zeer luxe en instapklare dijkwoning? Dan is dit jouw kans!

Indeling:

Dijkniveau/Begane grond
Via het entree op de dijk kom je binnen in de hal met een separaat hangend toilet met fontein en toegang tot het woongedeelte. De hal is schitterend opgesteld door de antraciet/zwarte kozijnen met grote raampartijen erin. Het woongedeelte is werkelijk fantastisch. Vanuit elke hoek ademt deze woning luxe! Je komt binnen in een zee van ruimte door de vide en het uitzicht op het souterrain. Hier kan een heerlijke zithoek worden gerealiseerd. Aan de voorzijde kijk je dan ook prachtig weg op de gezellige dijk. Via de open trap welke voorzien is van luxe sfeerverlichting is zowel de eerste verdieping als de souterrain bereikbaar.

Eerste verdieping
Via de trap bereik je de overloop. Op de overloop zijn meerdere vertrekken bereikbaar. Aan de voorzijde ligt de eerste ruime slaapkamer. De zeer luxe badkamer is voorzien van een inloop/stortdouche, whirlpool, hangend toilet en dubbele wastafel. De spotjes, het gestuukte plafond en de grijze strakke tegel maken deze badkamer helemaal af. Aan de achterzijde is de tweede ruime slaapkamer te betrekken voorzien van vaste kasten en toegang tot het balkon. Via de overloop is het dakterras te betreden. Hier kan je de gehele dag genieten van de zon en heb je aan de voorzijde prachtig uitzicht over de haven!

Souterrain
Via de trap in de woonkamer is de souterrain te betreden. Deze verdieping is weergaloos! De sfeervolle vide en de plafondhoogte van ca. 6 meter zijn werkelijk fantastisch. Aan de achterzijde is een heerlijke zithoek of eetgelegenheid te realiseren en heb je via de geheel openslaande raampartijen toegang tot een terras. De woonkeuken is van zeer hoogwaardig kwaliteit en voorzien van alle luxe elementen. Het kookeiland is voorzien van een vaatwasser, spoelbak, inductie kookplaat en design afzuigkap. De Amerikaanse koelkast is ingebouwd en de stookruimte met CV-installatie uit 2018 is naastgelegen. Tevens is de wasruimte aan de andere zijde gelegen en is deze verdieping voorzien van vloerverwarming.

De gehele woning is voorzien van luxe en hoogwaardig materiaal waaronder een visgraat tegelvloer.

Separate tuin
De tuin is ook in zijn geheel opgeknapt en zeer fraai aangelegd met grijs grind en een nieuwe houten steiger. Hier kun je namelijk tot in de late uurtjes genieten van de zon. De tuin is ingericht met een eettafel en een lounge bank op de steiger. Je hebt de mogelijkheid een boot aan te meren aan de steiger. De tuin ligt namelijk aan open vaarwater welke toegang geeft tot het landelijk Noord en zelfs tot het centrum van Amsterdam!

Wekt dit jouw interesse? Schroom dan niet om een afspraak te maken, want het is ook echt de moeite waard om te komen kijken! Je zult namelijk versteld staan en pal verliefd worden op deze dijkwoning..

Bijzonderheden:
- Volledig gerenoveerde dijkwoning voorzien van alle luxe!
- Ca. 67 m2 fraai aangelegde tuin aan open vaarwater (welke gehuurd wordt van de gemeente)!
- Origineel bouwjaar ca. 1800
- Eigen grond
- Beschermd stads- of dorpsgezicht
- Woonoppervlakte (conform NEN-meting) ca. 105 m2
- Fantastische locatie met alle voorzieningen nabij gelegen
- Steenworp afstand van café 'het Sluisje'
- Ca. 15 minuten fietsafstand van Amsterdam CS en ca. 5 minuten fietsen van de Noord/Zuidlijn
- Erfdienstbaarheid (recht van overpad over terrein van de buren om tuin te bereiken, tevens kan dit ook via een separate toegang)
- Oplevering kan direct

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

_________________________________________________________________________________________________

ENGLISH VERSION

A fantastically renovated luxury dike property situated at the Nieuwendammerdijk in Amsterdam. This luxurious dike property is finished in high quality with preservation of the original iconic facade and build on own ground! Inside you'll be astonished by the space and finish of the interior. The house has a fantastic loft with a ceiling height of approximately 6 meters! The lovely kitchen with living space is situated in the souterrain. On the first floor you will find a modern luxury bathroom, two bedrooms with access to the sunny roof terrace!

The Nieuwendammerdijk is a loved living area with characteristics of a smaller village with beautiful houses and friendly ambiance. Yet only 10 minutes biking to the ferry and 10 minutes biking to the more countryside like Amsterdam-Noord.
On walking distance you will find the Noordermarkt with the best Ice-cream store of Amsterdam Noord, a beautiful nature playground and a variety of shops like a great bakery, het Vliegenbos, Cafe 't Sluisje, the harbour, a variety of schools and the tennis club Elzenhage. Close by you can find even more stores at the Purmerplein and shopping mall Boven 't Y. By car or bike and ferry you are in the city Centre of Amsterdam within 10 minutes. The highway Ring A-10 is just a few minutes away.
Lets not forget the gorgeous surroundings of Waterland witch are lovely to discover by bike.

For short: Are you looking for exclusive living with a village like ambiance? And also want the comfort of modern luxury living. This is your chance!

Layout

Ground floor (Dike level)

Through the entrance on the dike you enter the hall with a guest toilet with fountain and access to the living area. The hall is beautifully arranged by the anthracite / black window frames with large windows in it. The ambiance of the living area is really fantastic. From every angle this house breathes luxury! You enter a sea of space through the loft with view on the souterrain. A wonderful seating area can be realized here. At the front you have a wonderful view on the cozy dike. Through the open staircase which is equipped with luxurious mood lighting, both the first floor and the souterrain are accessible.

First floor

Through the stairs you reach the first floor hall by witch you can reach several rooms. At the front is the first spacious bedroom. The luxurious bathroom has a walk-in / rain shower, whirlpool, hanging toilet and double sink. The spotlights, the plastered ceiling and the gray tiles underline this bathrooms luxury. At the rear is the second bedroom with fitted closets and access to the balcony. Through the hall you also enter the roof terrace. Here you can enjoy the sun all day and have a beautiful view of the harbor in front of the house!

Souterrain

By stairs in the living room you can enter the souterrain. This floor is unparalleled! The atmospheric loft with a ceiling height of about 6 meters are truly fantastic. At the rear you can create a wonderful seating- or dining- area and access the terrace through the windows that open completely. The kitchen is of very high quality and equipped with all luxury elements. The cooking island is equipped with a dishwasher, sink, induction hob and draft extractor. The American fridge is built in and the boiler room with central heating system from 2018 is adjacent. The laundry room is located on the other side. All of the souterrain is equipped with floor heating.

All of the house is finished in high-end, luxury materials like the herringbone tile (wood look) floor.

Separate garden

The garden is also completely renovated and beautifully landscaped with gray gravel and a new wooden jetty. Here you can enjoy the sun until late in the evening. The garden is furnished with a dining table and a lounge sofa on the jetty. You have the possibility to moor a boat at the jetty.
The garden is situated to open waters which gives access to the rural north of the city and even to the center of Amsterdam!

Could we interest you? Do not hesitate to make an appointment, it is property you must see! You will be amazed and fall in love with this dike house.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Virtuele tour

Recent bekeken