Omschrijving

In Cruquiuswerf komen twaalf Urban Apartments in de categorie 101 - 115 m². Deze vier- en vijfkamerappartementen liggen aan de kade of  in het groene binnengebied. Ze hebben alle een eigen buitenruimte variërend van 9 tot 14 m² met een heerlijk vrij uitzicht over het water. 
  

- Urban Apartment oppervlakte 101 tot 115 m² 
- Vierkamerappartement 
- Buitenruimte: 9 – 14 m² 
- Type buitenruimte: balkon, loggia 
- Twee Urban Apartments op de bovenste verdieping met fenomenaal uitzicht! 
- Siematic keuken 
- Badkamer met ligbad (Duravit Starck) 
- Separaat toilet 
- Voldoende bergruimte 
- Vloerverwarming door middel van een warmtepomp: lekker koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Gasloos, dus milieuvriendelijk 
- Er zijn verschillende woningtypes en plattegronden binnen deze categorie 
- Het is mogelijk om de indeling van het appartement aan te passen aan jouw woonwensen 

De Urban Apartments bevinden zich in de gebouwen C, H en J. 

Ter inspiratie vind je van elk van deze vijf verschillende Urban Apartments een uitgewerkte en ingerichte plattegrond. De maatvoering is indicatief en kan aan kleine afwijkingen onderhevig zijn. Alle technische plattegronden van de Urban Apartments 101 - 115 m2 vind je op de website onder documentatie of als je op het bouwnummer klikt voor meer informatie. 


De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken