Verkocht

Verkocht: Ruysdaelkade 91-3, 1072 AM Amsterdam

€ 235.000,- k.k.
Type object Appartement, bovenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 41 m²

Notitie

Algemeen

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
13-01-2018.

Gelegen aan de rand van de Amsterdamse Pijp met uitzicht over water en tot aan het Rijksmuseum bevindt zich op de derde verdieping van dit karakteristieke gebouw deze lichte studio woning met een woonoppervlakte van ongeveer 41 m² en een zolderberging van 8 m². Het appartement beschikt over een woon... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, bovenwoning
    Bouwjaar 1900
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 12205/3855600
Vraagprijs € 235.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 20 maart 2018
Bouw
Type object Appartement, bovenwoning
Woonlaag 4e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1900
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 41 m²
Inhoud 119 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 1
Locatie
Ligging Aan water
In woonwijk
Vrij uitzicht
Energieverbruik
Energielabel E
CV ketel
CV ketel Intergas HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2001
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Heeft kabel-tv Ja
Heeft ventilatie Ja

Omschrijving

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
13-01-2018.

Gelegen aan de rand van de Amsterdamse Pijp met uitzicht over water en tot aan het Rijksmuseum bevindt zich op de derde verdieping van dit karakteristieke gebouw deze lichte studio woning met een woonoppervlakte van ongeveer 41 m² en een zolderberging van 8 m². Het appartement beschikt over een woon/slaapkamer met open keuken en een ruime badkamer met toilet en douche. De canon voor de erfpacht is nog langdurig vooruitbetaald tot en met augustus 2060 en het beheer van het pand door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving:
De Ruysdaelkade ligt zeer centraal in de Amsterdamse wijk De Pijp met om de hoek de beroemde Albert Cuypmarkt. Daarnaast zijn op loopafstand het Marie Heinekenplein, het Gerard Douplein, de Ferdinand Bolstraat en de van Woustraat voor een grote diversiteit voor leuke winkeltjes, restaurants en cafés. Tevens is men zo in het knusse Sarphatipark om even lekker te kunnen relaxen. De openbaar vervoersvoorzieningen zijn met de diverse tram- en bus lijnen en straks de noord/zuidlijn uitstekend te noemen.

Indeling:
Centrale entree; trappenhuis.
Derde etage:
Entree woning; keuken; doorzon (woon)kamer; ruime badkamer met wastafel, douche, toilet en de wasmachine aansluiting.
Zolder etage:
Berging van ca. 8 m².

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1900
- Woonoppervlakte circa 41 m2
- Berging op de zolderverdieping van circa 8 m2
- Intergas HR cv-ketel (2001)
- Kozijnen met dubbel
- Erfpacht afgekocht t/m 31-08-2060
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Servicekosten € 90,07 per maand (2018)
- Oplevering in overleg!
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

De gebruiksoppervlakte zoals vermeld in deze brochure en/of de aanmelding op Funda is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Bij het tot stand komen van een koopovereenkomst verklaart (aspirant) koper voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te bereken aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door (aspirant) koper aanvaard. (Aspirant) koper is/wordt uiteraard voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de eventuele koopsom. Verkoper en ERA Van de Steege aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Plattegronden

Recent bekeken