Verkocht

Verkocht: Bouwnummer 56, 1104 Amsterdam

€ 265.000,- v.o.n.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 103 m²
Onderdeel van nieuwbouwproject Switi fase 3A

Notitie

Switi 3 tussenwoning, Switi fase 3A

TUSSENWONING FASE 3 #56
Deze tussenwoning ligt in het hart van de nieuwe buurt!

De woonkamer en keuken hebben een gezamenlijk oppervlakte van ongeveer 31 m2. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning. De standaard keuken is uitgerust met apparatuur zoals een inductiekookplaat met recirculatiekap, een combimagnetron en een koel/vriescombinatie. In overleg met de keukenleverancier kan deze... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 24587/4014307
Prijs € 265.000,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 31 mei 2018
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 103 m²
Inhoud 361 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
CV ketel
Eigendom Eigendom

Omschrijving

TUSSENWONING FASE 3 #56
Deze tussenwoning ligt in het hart van de nieuwe buurt!

De woonkamer en keuken hebben een gezamenlijk oppervlakte van ongeveer 31 m2. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning. De standaard keuken is uitgerust met apparatuur zoals een inductiekookplaat met recirculatiekap, een combimagnetron en een koel/vriescombinatie. In overleg met de keukenleverancier kan deze standaard keuken helemaal aan jouw wensen worden aangepast. De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer bereik je via de dubbele deuren de tuin!

Op de eerste verdieping treft je drie slaapkamers aan. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer is standaard uitgevoerd met een tweede toilet en kan in overleg aan jouw wensen worden aangepast. De tweede verdieping is een royale, vrij in te delen open ruimte.

De auto parkeer je in één van de nabijgelegen parkeerhofjes of aan de straatzijde binnen Switi.

De VON-prijs op de website betreft de koopsom van de woning op basis van jaarlijks te betalen erfpachtcanon. Bij aankoop van een woning in fase 3a is een anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht van toepassing. Bekijk de VON-prijs met erfpacht en de overige voorwaarden op de prijslijst.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Recent bekeken