Beschrijving

Goed ingedeelde 4-kamer eengezinswoning met heerlijke tuin op het zuidwesten, in de groene en kindvriendelijke wijk Nieuw-Sloten!!!

Globale indeling:
Begane grond: entree, ruime woonkamer met t.t. de tuin op het zuidwesten, separaat toilet, riante half-open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
1e verdieping: drie ruim bemeten slaapkamers en een keurige badkamer met een douche, een tweede toilet en een wasmeubel. Aparte ruimte voor de wasmachine.

Ligging: 
De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden zorgen ervoor dat het een populaire woonbestemming is voor ouders met kinderen. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, basis- en middelbare scholen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Voor je boodschappen kun je terecht bij het op loopafstand gelegen winkelcentrum aan het Belgiëplein. Hier zijn vele winkels waaronder diverse supermarkten, apotheek, Kruidvat en enkele speciaalzaken evenals een sportschool.

Op loopafstand zijn diverse OV verbindingen: de tramhalte voor lijn 2, die je in ca. 15 minuten naar het hartje Centrum brengt. Ook is de binnenstad, voor een avond uit of om te shoppen eenvoudig met de fiets te bereiken.

Recreëren kun je aan de rand van de Nieuwe Meer waar kinderstrandjes aanwezig zijn, het Amsterdamse Bos en de Sloterplas. Via de uitvalswegen, A4, A9 en ringweg A10 zijn Schiphol, Haarlem, Bloemendaal en Hoofddorp, maar ook Den Haag en Rotterdam eenvoudig en snel te bereiken.

Eigendomssituatie:
De woning ligt op een perceel dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 31 maart 2041). Op deze erfpacht zijn de algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1966 van toepassing. Er is tijdig een aanvraag gedaan voor de gunstige voorwaarden voor omzetting naar eeuwigdurende erfpacht. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1992
- Woonoppervlakte: 85 m2
- 3 ruime slaapkamers
- Verzorgde tuin (ca. 38 m2) op het zuidwesten met schuur
- Gratis parkeren voor de deur
- Erfpacht, canon afgekocht t/m 31 maart 2041
- Veel voorzieningen in de buurt
- Goede bereikbaarheid
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken