Omschrijving

Luijendijk Zuid is een nieuwbouw woonwijk die volop in beweging is. Momenteel zijn er verschillende huizen en appartementen in verkoop, maar ook in ontwikkeling. Als er interesse genoeg is worden onderstaande huizen verder uitgewerkt, waarbij er rekening gehouden kan worden met uw wensen.

Aan de Zuiderzeelaan worden 4 XL twee-onder-een-kapwoningen aan het water ontwikkeld, waar u als toekomstige bewoner verregaand uw persoonlijk woonwensen kunt realiseren. 

De vanaf prijs voor deze Xlarge twee-onder-een-kapwoningen is € 410.000,- v.o.n. 

- Vanaf 160m2 woonoppervlak
- Standaard vloerverwarming als hoofdverwarming
- Ruime woonkamer en keuken
- Standaard drie slaapkamers
- Zolder met opstelplaats voor de wasmachine
- Tuin, via achterom bereikbaar
- Badkamer met Villeroy & Boch sanitair
- Garage voor de auto op eigen terrein


De Parel boven Amsterdam

Direct boven Amsterdam ligt het landelijke Landsmeer.Temidden van een karakterisitiek Hollands polderlandschap, vindt u in het oude dorp nog veel terug van de charme’s uit het dorpsleven van het begin van de vorige eeuw. De oorspronkelijke lintbebouwing langs de bochtige dorpsweg is bebouwd met boerenhoeven en villa ’s voor de vroegere “beter gesitueerden”. Toen al, was Landsmeer in trek als rustige plaats om te wonen, maar met de grote stad vlakbij.

Neem voor meer informatie contact op met onze nieuwbouwafdeling via 020-4357040 of projecten@vandesteege.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken