Ontvang advies over complexe woningmarkt vraagstukken

VDS Woningmarkt Consultancy geeft advies met betrekking tot (complexe) woningmarkt vraagstukken zoals bijvoorbeeld de (her)ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, de ontwikkelingen op de woningmarkten en het succesvol uitponden van huurwoningen. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk projectontwikkelaars, woningcorporaties en lokale overheden.

Onze woningmarkt consultants werken samen met externe data analisten. Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van objectiviteit en zeer brede lokale marktkennis.

Adviesgesprek aanvragen

Taxateur Ginger Lafeber voor taxatierapport

Op basis van echte data

Zorgvuldig advies

Houden ontwikkelingen bij

Niet zomaar Woningmarkt Consultancy

Door de markt cijfermatig in kaart te brengen, wordt een compleet beeld geschetst van het decor waarbinnen het project zich beweegt. Om te beoordelen hoe een individueel project zich tot dit decor verhoudt, is echter lokale marktexpertise nodig. Deze expertise wordt geleverd door onze woningmarktconsultants. Die geven, op basis van de conclusies uit het kwantitatieve marktonderzoek, desgewenst ook advies met betrekking tot de prijsstelling, marketing, kwaliteitseisen, afzetmogelijkheden en ontwikkeling van het project.

Opbouw van het advies

De opbouw van het advies is geheel gericht op de vraagstelling van de opdrachtgever. De standaard uitgangspunten zijn wel altijd hetzelfde. Ieder advies bevat namelijk twee belangrijke elementen:
  • De cijfermatige onderbouwing;
  • Marktanalyse

Herkomst data

Om een project of een vraagstuk goed te kunnen beoordelen, is het noodzakelijk om de lokale woningmarkt volledig cijfermatig in kaart te brengen. Er wordt gekeken naar relevante trends met betrekking tot prijsvolatiliteit, demografie en krapte- en looptijdontwikkelingen. Complexe technieken uit de tijdreeksanalyse worden gebruikt om alle relevante informatie uit de beschikbare gegevens te destilleren. Deze data zijn voornamelijk afkomstig van het CBS, het Kadaster en de NVM.

Voordelen van een VDS Woningmarkt Consultancy

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Vragen? Neem contact op!

Wil je een op maat gemaakte VDS Woningmarkt Consultancy rapport en heb je nog vragen? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.